آنچه خواهید خوند :

وکیل پیمانکاری

وکیل پیمانکاری

پیمانکاری زمانی است که یک سازمان با سازمان یا شخص دیگری قرارداد امضا می کند تا پروژه را به مقصد نهایی رسانده و آن را تکمیل نماید. یک طرف این قرارداد پیمانکار و طرف دیگر کارفرما نامیده می شود. این قرارداد می تواند در حوزه های مختلفی مانند برق، ساختمان و …. باشد. قراردادهای پیمانکاری به دلیل مقررات، بندها و قوانین خاصی که در این زمینه وجود دارد با سایر قراردادها متفاوت اند. برای درک درست هر یک از این قوانین باید به خوبی با آن ها آشنا باشید. به همین منظور نیز شما به یک وکیل خوب و با تجربه نیاز دارید.

 

بیشتر بخوانید : وکیل سرقفلی تهران

 

اگر قصد طرح دعاوی پیمانکاری را دارید بهتر است در صورت داشتن هرگونه سوال با شماره های موجود در سایت تماس حاصل فرمایید گروه حقوقی رضا عبدالمحمد در این راه همراه شما خواهد بود.

 

قرارداد پیمانکاری چیست؟

قرارداد پیمانکاری قراردادی است که تمامی حقوق دو طرف (پیمانکار و کارفرما) در آن پیش بینی می شود. برای شناخت هرچه بیشتر و دانستن جزئیات اینگونه قرارداد ها خوب است تا شرایط عمومی پیمان که به وسیله سازمان برنامه و بودجه کشور تعیین شده را بشناسید. قرارداد های پیمانکاری انواع متفاوتی دارند که با توجه به زمینه قرارداد لازم است انعقاد شود. پیشنهاد ما به شما این است که برای انعقاد قرارداد های بهینه و مناسب با فعالیتتان در جریان آن با وکیل پیمانکاری متخصص در این زمینه همکاری نمایید. گروه حقوقی رضا عبدالمحمد در این نوع از پرونده ها همراه شماست.
در قرارداد های پیمانکاری دو وجه وجود دارد، یک وجه آن توافق است که طرفین بر سر تعدادی از بند ها باید با توافق یکدیگر قرارداد را منعقد کنند و یک بخش لازم الاجرا که شامل بند هاییست که از سوی سازمان برنامه و بودجه تعیین شدند و می بایست به آن ها عمل شود.
حتما قبل از نوشتن قرارداد پیمانکاری با وکیل پیمانکاری مشورت لازم را انجام دهید.

 

بیشتر بخوانید : وکیل ثبت برند

 

وکیل پیمانکاری

 

نکات مهم قرارداد پیمانکاری

در یک قرارداد کارفرما از پیمانکار می خواهد که به میزان هزینه تعیین شده و در مدت زمان معین اقدامی را انجام دهد. این قرارداد قوانین مهمی دارد که باید با یک وکیل قراردادی تماس بگیرید و مشاوره حقوقی لازم را دریافت نمایید.
مهم این است که ابتدا یک قرارداد کامل ببندید تا مشکلی پیش نیاید اما در صورت بروز مشکل و بروز اختلاف باید با وکیل قراردادی (پیمانکاری) مشورت کنید تا با مطالعه قرارداد بهترین راه حل را انتخاب نمایید. قراردادهای پیمانکاری، قرارداد های به خصوصی بوده و وکلای زیادی در این زمینه وجود ندارند. دفتر حقوقی ما با داشتن وکیل پیمانکاری مجرب و خبره به شما در انعقاد قرارداد و همچنین دعاوی قراردادی کمک می کند تا بتوانید مشاوره حقوقی لازم را در این زمینه دریافت کنید، بهترین تصمیم را بگیرید و سوالات خود را در مورد فسخ قرارداد، حل اختلاف بین کارفرما و پیمانکار، خسارت تاخیر در انجام تعهد، حوادث فورس ماژور در قرارداد، نحوه فسخ یک طرفه قرارداد، تنظیم قرارداد و … به عهده خواهد داشت.

 

۱.انواع قرار داد های پیمان کاری

 

۲.فسخ پیمان کاری

 

۳.داوری پیمانکاری

 

۴.شرایط عمومی و خصوصی پیمان

 

۵.ضمانت نامه های پیمان کاری

 

۶.تعلیق پیمانکاری

 

۷.فسخ قرارداد پیمان کاری

 

۸.دادگاه دعاوی پیمان کاری

 

قرارداد های پیمانکاری تفاوت هایی با سایر قرارداد ها دارند که از جمله این تفاوت ها یکی مبلغ قرارداد است که در قرارداد های پیمانکاری عموما این رقم بسیار بالاتر از بقیه قراردادها می باشد و مورد بعدی در مدت این قرارداد ها است. جدا از اینکه از ابتدا بسیار زمان بلند مدتی دارند این امکان هست که به دلایل مختلف در طول پروژه نیز مدت زمان افزایش یابد که این موضوع خود نیز از جمله اختلافات در این قرارداد ها می باشد.

 

بیشتر بخوانید : ابطال اجراییه و ثبتی

 

انواع قرارداد های پیمانکاری

عموما قرارداد های پیمانکاری به 2 حالت هست:

  1. قرارداد های مقطوع :
    در این نوع از قرارداد های پیمانکاری در قرارداد بر سر یک مبلغ مشخص به صورت کلی یا به ازای هر مقدار کار تعیین شده توافق می شود.
  2. در این نوع از قرارداد ها مخارج مشخص شده در متن قرارداد برای پیمان کار تعیین می شود. در قبال کار انجام شده نیز مقدار مشخصی از مخارج با عنوان حق الزحمه به پیمانکار پرداخت می گردد. وکیل پیمانکاری دارای دانش، اطلاعات و مهارت مورد نیاز در این حوزه بوده و با شکل های مختلف قراردادهای پیمانکاری آشنایی کافی را داراست. چنانچه اختلافی بروز دهد و دعاوی قراردادی تمام تلاش خود را برای کمک به موکل خود به کار می گیرد.

 

بیشتر بخوانید : اعتراض به حقوق ارتفاقی در اداره ثبت

 

خصوصیات وکیل پیمانکاری چیست؟

وکیل خوب در زمینه پیمانکاری دو خصوصیت اصلی باید داشته باشد: اول اینکه برای انجام قرارداد های پیمانکاری لازم است که دانش حقوقی بالایی را داشته باشد. این به این منظور است که باید قوانین و مقررات لازم در این مبحث را به طور کامل بشناسد و به آن ها تسلط کافی داشته باشد. بعد از آن تجربه یکی از نکات مهم در زمینه قرارداد های پیمانکاری می باشد که لازم است از تمام نکات و جزئیات اینگونه قراردادها مطلع باشند و برای تمامی اتفاقات ممکنه در طی پرونده راه حلی را بداند تا به مشکلی بر نخورند. وکیل پیمانکاری در اصل خواسته هر دو طرف قرارداد پیمانکاری را می داند و سعی می کند خواسته هر دو طرف را برطرف کند. حال به شما خواهیم گفت که طرفین این قرارداد چه کسانی هستند. قرارداد پیمانکاری از آن رو که یک قرارداد و یا عقد می باشد به مانند تمامی قرارداد ها دارای 2 طرف می باشد که در اینجا یک سوی آن کارفرما است که مالک پروژه هست و در این مدل از قرارداد ها عموما دولت طرف کارفرما می باشد.

از انواع قرارداد های کارفرمایی دولت می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • قرارداد های پیمان کاری برق
  • قرارداد های پیما کاری فعالیت های ساختمانی
  • قرارداد های پیمان کاری که یک سوی ان شهرداری است.

از سوی دیگر طرف مقابل کارفرما در قراردادهای پیمانکاری، پیمانکار می باشد که شامل اشخاص حقیقی وحقوقی بوده و انجام پروژه به عهده پیمانکار هست.
همانطور که گفتیم وکیل پیمانکاری با هدف بهبود اوضاع جامعه در جریان مسائل مربوط به وظایف پیمانکار و کاهش مشکلات مربوط به مشاوره و عمل می کند.
در واقع این یک اشتباه و باور است که هر شخصی نمی تواند با یک وکیل پیمانکاری صحبت کند و تنها در صورت بروز مشکل در دعاوی پیمانکاری به این شخص مراجعه می کنند.

 

بیشتر بخوانید : پایان کار شهرداری

 

در واقع هیچ محدودیت خاصی برای مراجعه به وکیل پیمانکاری وجود ندارد هر شخصی، هر جنسیتی و هر سن سالی می تواند به این وکیل مراجعه کند و حتی می تواند اطلاعاتی دراین باره از او بپرسد و فقط برای دعاوی مربوط لازم به مراجعه نیست.

 

وظایف وکیل پیمانکاری

 

مشکلات متداول پیمانکاری

یکی از متداول ترین دعاویی پیمانکاری، دعاوی ساختمانی است. طبق قوانینی که حاکم است می گوید که از روز تحویل تا روز تحویل پروژه ساختمانی، پیمانکار مسئول حفظ و نگهداری و انجام کار می باشد و مشکلی که برای پیمانکار بوجود می آید نگهداری مصالح ساخت و ساز در انبار است که به اجبار باید از نیروی کار استفاده کرد. در چارچوب قوانین ذکر شده پیمانکار مسئول حفاظت فنی و بهداشت کار و هر خسارتی که به شخص ثالث و محوطه کارگاه وارد می شود، می باشد. گفتنی است که کارفرما هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد و همچنین طبق قوانینی که از طریق وکیل پیمانکاری می توانید از آن ها مطلع شوید کارفرما یا مهندس ناظر می تواند کار را در صورت عدم رعایت متوقف کنند.

 

بیشتر بخوانید : وکیل سرقفلی

 

درواقع پیمانکار متعهد است که تدابیری درباره بیمه شخص ثالث و بیمه های دیگر بی اندیشد.
همچنین در صورت بروز مشکل در زمینه بیمه می توانید از وکیل بیمه مشاوره بگیرید. وکیل ملکی وجود وکیل قرارداد پیمانکاری از یک سو از کسی که خدمات را دریافت خواهد کرد حمایت می کند و از سوی دیگر از حقوق خود پیمانکار انجام دهنده ی پروژه هم حفاظت می کند. در صورتی که پیمانکار هستید نیاز به قرارداد با مشتریان خودتان خواهید داشت تا شرایط مناسب و مطلوب خود را تضمین کنید و در صورتی که شما فردی هستید که پیمانکاری را در کنار خود دارید باید برای مدیریت امور خود قراردادی درست و مناسب با پیمانکار تنظیم  نمایید.

قراردادهای پیمانکاری به ویژه در شرایطی که حوزه ی کاری موضوع بحث امکان دسترسی به اسرار تجاری، اطلاعات محرمانه یا دیگر داده های حساس به پیمانکار باشد، احتیاج به محرمانه بودن به همراه عواقب نقض آن باید در قرارداد پیمانکاری ذکر شده و به وضوح بیان شوند. به منظور اینکه قرارداد پیمانکاری از شرایط صحیح و درستی برخوردار باشد باید با کمک فرد متخصص قرارداد عقد شود. فرد متخصص در این زمینه وکیل قرارداد پیمانکاری می باشد که می توانید به همین منظور با گروه حقوقی رضا عبدالمحمد (وکیل پایه دادگستری) مشورت نمایید.

 

بیشتر بخوانید : وکیل ثبت برند تهران

 

 

 

نکاتی که باید در خصوص قراردادهای پیمانکاری از آن ها مطلع باشید:

  • کارفرما پیمانکار را به عنوان نماینده خود در مدیریت و اجرای پروژه معرفی خواهد کرد.
  • کارفرمایان موظفند با پیمانکارانی قرارداد منعقد کنند که صلاحیت انجام کار آنان را از هر نظر به ویژه ایمنی تاکید شده از سوی وزارت کار و امور اجتماعی دارا باشند.
  • شرایط ضروری یا قوه قهریه چنانچه باعث عدم اجرای تعهدات شود سبب ایجاد مسئولیت برای متعهد نخواهد شد.
  • پیمانکاری که به شکل مستقیم با کارفرما قرارداد را منعقد کرده پیمانکاری اصلی نام خواهد داشت و چنانچه این پیمانکار با فرد دیگری برای اجرای بعضی از مسئولیت ها و یا نظارت به پروژه، قرارداد پیمانکاری عقد کند، فرد روبرو به عنوان پیمانکار فرعی شناخته خواهد شد. هر کدام از این اشخاص در برابر کارفرمای اصلی خود مسئولیت دارند. پس پیمانکار فرعی در برابر کارفرمای اصلی و مالک پروژه مسئول نمی باشد جز اینکه در قرارداد به شکل دیگری توافق شده باشد.
  • در اخر هم بهتر است تا با قراردادهای فیدیک آشنا شوید که نوعی قرارداد پیمانکاری می باشند. این قرارداد ها شامل تعادل در وظایف و تعهدات دو طرف و تعادل در ریسک اند و در سایر نظام های حقوقی از اعتبار سنجی بهتری برخوردار شده است.

 

بیشتر بخوانید : هزینه وکیل سرقفلی

 

اگر مشکلی در مسیر قرارداد شما پیش آمده باشد وکیل پیمانکاری به شما کمک می کند تا در پرونده هایتان موفق شوید. عواملی بسیاری وجود دارد که در روند پروژه ها آن ها را از یکدیگر متفاوت می سازد که همین شرایط ممکن است ادعا و اختلافاتی را در جریان آن ایجاد کند.

  • ادعا: ادعا درخواست پیمانکار نسبت به افزایش زمان و یا پرداختی ها می باشد.
  • اختلاف: حاصل نشدن توافق بر سر برخی ادعا ها و یا نکات دیگر قرارداد می باشد.

 

ویژگی های وکیل پیمانکاری

 

بیشتر بخوانید :  الزام به تحویل ملک

 

تاثیرات اختلاف در قراردادهای پیمانکاری

وجود اختلاف در جریان یک پروژه تاثیرات منفی خواهد داشت، با ایجاد اختلاف در میان طرفین ممکن است افراد به فکر قطع همکاری و یا تعطیلی یا توقف پروژه را در نظر بگیرند که این اتفاقات نتیجه خوبی ندارد و به ضرر پروژه خواهد بود.
نفوذ اختلافات به افراد و قسمت های بالای پروژه ممکن است جریان آن را به سمت دادرسی بکشاند. این امر باعث وجود مشکل و خلل در اجرای پروژه شده و حتی به افراد، پیمانکاران و کارگران خسارات مالی و … وارد می کند.
همچنین بروز هرگونه مشکل و اختلافی و اتلاف زمان در جریان آن از کیفیت و بهره وری پروژه نیز می کاهد.
وکیل دعاوی پیمانکاری بر همه قوانین مربوط به پیمانکاری تسلط کامل دارد.

 

بیشتر بخوانید : اعتراض به مزایده ملک مشاع

 

مهم ترین قوانین پیمانکاری

پيمانكاران باید صلاحيت انجام كار خود را از دید ايمني از وزارت كار و امور اجتماعي دریافت کنند. شیوه تاييد صلاحيت پيمانكاران در دستورالعمل اجرايي كه به این دلیل توسط شوراي عالي حفاظت فني تدوين می شود، لحاظ خواهد شد. كارفرما باید با پيمانكاراني قرارداد منعقد کند كه صلاحيت انجام كار آنان از نظر ايمني مورد تایید وزارت كار و امور اجتماعي قرار گرفته باشد.
پيمانكاران اصلي و فرعي موظفند تمام قوانين و مقررات، آيين نامه ها و دستورالعمل هاي حفاظت فني و بهداشتي كارشان را در طی عمليات پيمان رعايت کنند. تمام مسئوليت ها و تعهدات طرفين پيمان در مورد ايمني می بایست به شکل واضح در متن قرارداد تعریف شده باشد.
در زمان عقد قرارداد لازم است هزينه هاي مرتبط به امور ايمني محاسبه و در متن قرارداد تعیین گردد و پيمانكار از ابتداي قرارداد با نظارت كارفرما مکلف به اجراي آن ها می باشد. در زمان عقد قرارداد پيمانكاري لازم است امكانات و منابع مورد احتیاج براي انجام اقدامات كنترلي و پيشگيرانه مربوط به ايمني حسب مورد توسط طرفين تامين شود. كارفرما باید بر ارائه آموزش هاي مورد احتیاج در زمينه هاي ايمني از روش مراجع ذيصلاح به پرسنل تحت پوشش پيمانكاران اصلي و فرعي با در نظر داشتن نوع فعاليت، نظارت کند.

 

بیشتر بخوانید : انواع کلاهبرداری ملکی

 

كارفرما موظف است با دقت به قوانين و آيين نامه هاي موجود و مفاد قرارداد در بین طرفین، بر عملكرد ايمني تمام پيمانكاران خود نظارت داشته باشد. وکیل دعاوی پیمانکاری این قابلیت را دارد تا به همه کسانی که احتیاج به وکیل متخصص دارند و درگیر پرونده های پیمانکاری می باشند و همچنین اطلاعات کاملی از مفاد قانونی و موارد حقوقی ندارند، کمک برساند.
وکیل دعاوی پیمانکاری این قدرت را دارد تا در کمترین زمان ممکن همه مشکلات حقوقی مراجعان خودش را حل و فصل کرده و بهترین راه حل ممکن را به آن ها نشان دهد.

 

بیشتر بخوانید : هزینه مشاوره ملکی

 

وکیل قراردادهای پیمانکاری در تهران

با دقت به اینکه علم حقوق از آن دسته علومی می باشد که در آن اختلاف نظر به صورت گسترده دیده می شود و حقوقدانان در رابطه با موضوعی واحد امکان دارد نظرات متنوعی ارائه کنند، به همین دلیل بهتر است که در انجام فعالیت های حقوقی از نظر افراد صاحب نظر در حوزه مربوطه بهره گیریم. در این رابطه گروه حقوقی رضا عبدالمحمد با در اختیار داشتن وکلای مجرب و متخصص در این زمینه آماده ارائه مشاوره و قبول پرونده های شما می باشد تا در کمترین زمان ممکن و از بهترین روش به نتیجه مطلوب شما درست پیدا کنیم.
برای ارتباط با بهترین وکیل تهران اینجا کلیک کنید.

 

5 پاسخ
  1. ناشناس گفت:

    ما به عنوان پیمانکار قرارداد پیمانکاری با کارفرما شهرداری منعقد کردیم صورت وضعیت ارائه دادیم پرداخت نمی کنند و ضمانت نامه های ما رو ضبط کردند؟دقیقا چیکار کنیم؟استرداد ضمانت نامه ؟مطالبه صورت وضعیت

  2. ناشناس گفت:

    نیاز با یک قرارداد پروژه پیمانکاری داریم

  3. مهندس گفت:

    پیمانکار هستم در یک مناقصه برنده شدم ولی بهم اطلاع ندادن و بعدش ضمانت نامه شرکت در مناقصه رو ضبط کردند ایا امکان استرداد ضمانت نامه وجود دارد؟

  4. ناشناس گفت:

    با سلام قرارداد پیمانکاری که نوشته میشه چه بزرگ چه کوچیک باید مالیاتی داده بشه؟

    1. ادمین گفت:

      برای اطلاعات بیشتر در این مورد باید توضیحات بیشتری به گروه ما بدهید اما قبل از تماس میتوانید صفحه وکیل مالیاتی را مطالعه فرمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 1 =