وکیل ارث

موسسه حقوقی وکیل رضا عبدالمحمد متخصص در پرونده های انحصار وراثت برای هماهنگی جلسات مشاور با بهترین وکیل انحصار وراثت در تهران ، از طریق راه های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.
وکیل ارث

مدت زمان

20 تا 25 روز کاری

پرداخت

توافقی واقساط

عدم حضور موکل

در هیچکدام از مراحل

پشتیبانی

به صورت 24 ساعته

هماهنگی با موکل

در تمام مراحل دادگاه

قرارداد وکالت

به صورت رسمی

تضمین

دفاع از حقوق موکل

ایرانیان خارج

رسیدگی بدون نیاز به حضور

طبقه اول وارثان

همسر و  خویشان نسبی که شامل فرزندان، نوه ها و پدر و مادر متوفی هستند.که بعد از فوت متوفی هر کدام به مقدار معین ارث میبرند.باید توجه داشت سهم زوجه در صورت داشتن فرزند یک هشتم و در صورت نداشتن فرزند یک چهارم خواهد بود.

طبقه دوم وارثان

اگر وارثان دسته‌ی اول وجود نداشته باشند، در طبقه دوم اجداد متوفی اکه اگر مادری باشند یک سوم و اگر پدری باشند دو سوم از دارایی متوفی را به ارث خواهند برد.اگر متوفی دارای برادر و خواهد از سمت مادری و پدری باشد، تنها به اقوام پدری او ارث تعلق میگیرد.

طبقه سوم وارثان

دسته سوم شامل عمو،عمه،خاله و دایی متوفی و فرزندان آنها خواهد بود،که در ابتدا سهم الارث دایی و خاله ها ابتدا به صورت یکسان محاسبه و به دنبال آن از باقی مانده به عمو ها و عمه ها خواهد رسید.

وکیل انحصار وراثت چه می‌کند؟

در صورت استخدام وکیل (پایه یک دادگستری) انحصار وراثت می‌توانید تا حد زیادی از مدت زمان دریافت گواهی انحصار وراثت کاسته و مراحل حضوری را تا حد زیادی کاهش دهید. به‌طور کلی، با کمک یک وکیل خبره، می‌توانید زمان دریافت این گواهی را به 40 روز کاهش دهید. همچنین، با داشتن وکیل دیگر نیازی به مراجعه حضوری وراث و شاهدان به مراکز ذی‌ربط نیست و عدم توافق وراث هم مشکلی ایجاد نمی‌کند. 

مراحل اخذ گواهی انحصار وراثت

اخذ گواهی انحصار وراثت شامل چندین مرحله است. طی‌کردن مراحل اخذ گواهی انحصار وراثت بدون وکیل، چندین ماه وقت وراث را می‌گیرد. همچنین، در برخی از این مراحل لازم است وراث و چند شاهد، به‌طور همزمان در دفتر اسناد رسمی حاضر شوند. 

 در اینجا سه بحث مهم وارث، ترکه و مورث ارکان تشکیل دهنده مبحث ارث و میراث می باشند. 

مورث فردی می باشد که از دنیا رفته و اموال و دارایی‌ هایی را از خود به جا گذاشته است. 

اموال و دارایی‌ های به جا مانده از مورث را ترکه یا میراث می‌نامند.

 وارث یا وراث نیز فرد یا افرادی می باشند که از مورث ارث خواهند برد. 

بعد از فوت لازم است که حتما وضعیت دارایی های به جا مانده مشخص شود. به جهت انجام این امر می بایست علاوه بر بررسی وصیت نامه،گواهی انحصار وراثت هم صادر شود. از بیشترین مشکلات وراث در رابطه با تقسیم ارث کمبود اطلاعات و شناخت درست از مسائل مربوط به ارث و میراث می باشد.

خیلی از اشخاص به طور دقیق نمی دانند که آیا وارث متوفی محسوب خواهد شد یا نه، و اگر که قرار است ارث ببرند، سهم الارث آنها به چه میزان خواهد بود؟و همینطور مراحل تقسیم ترکه برای آنها مبهم و پیچیده می باشد.

 وکیل متخصص انحصار وراثت در این شرایط علاوه بر روشن کردن ابهامات پرونده تقسیم ارث و با شناخت و تجربه کافی برای طی شدن این روند، انجام مراحل اداری و اخذ گواهی انحصار وراثت را نیز بر عهده خواهد گرفت.

گواهی انحصار وراثت چیست و چرا لازم است؟

هر فردی که فوت می‌کند، ماترکی برجای می‌گذارد که لازم است بر اساس قوانین بین وراث تقسیم شود. مهمترین قدم در تقسیم ارث، مشخص‌کردن وراث است. مشخص‌کردن وراث به این معنا است که ارث در افراد خاصی منحصر است. نام «گواهی انحصار وراثت» نیز از این مفهوم گرفته شده است. 

بر این اساس گواهی انحصار وراثت، گواهی کتبی است که توسط مراجع قانونی صادر شده و میزان و نوع ارث، تعداد وراث و میزان ارث هر کدام از آنها را مشخص می‌کند. 

بدون این گواهی امکان دخل و تصرف در ارثیه وجود ندارد. به عبارت دیگر، برای اینکه وراث بتوانند به ارث دسترسی پیدا کرده و در آن تصرف قانونی کنند (بفروشند، اجاره دهند، سند بزنند و…) لازم است ابتدا تکلیف انحصار وراثت مشخص شود.

چه کسانی از متوفی ارث میبرند؟ 

کسانی که با متوفی رابطه خونی دارند از او ارث خواهند برد. در واقع خویشاوندان نسبی هر فرد می توانند از او ارث ببرند. به غیر از این دسته ازاشخاص، همسر شخص متوفی هم از جمله وراث او خواهد بود. اما تعلق ارث به وراث طبق طبقات ارث انجام خواهد شد. خویشاوندان نسبی متوفی بر اساس این طبقه بندی به سه طبقه زیر تقسیم شده اند:
• طبقه اول: شامل پدر، مادر، فرزندان.
• طبقه دوم: شامل پدربزرگ، مادربزرگ، خواهران و برادران.
• طبقه سوم: شامل خاله‌ ها، دایی‌ ها، عمه ها و عموها.

این اساس طبقات ارث به این شکل می باشد که در صورت زنده بودن حتی تنها یک نفر از طبقه قبلی، افراد طبقه بعدی ارثی نخواهند برد. به طور مثال اگر که یکی از فرزندان متوفی زنده باشند، پدربزرگ، مادربزرگ، خواهران و برادران متوفی از ارث محروم خواهند بود. 

دیگر نکته ،سهم الارث همسر متوفی می باشد که همیشه محفوظ خواهد بود. فرقی نمی کند که ترکه به کدام گروه از طبقات ارث تعلق بگیرد، به هر شکل همسر شخص متوفی از او ارث می برد.باید 

توجه داشت که ارث بری به نسبت زوج و زوجه با یکدیگر تفاوت هایی نیز دارد. وهمچنین جزئیات در میزان سهم الارث تمامی این افراد تأثیرگذار می باشد. برای بررسی و آگاهی کامل از این جزییات می توانید از یک وکیل متخصص در حوزه ارث و میراث یک جلسه مشاوره دریافت کنید این جزئیات می‌ توان از طریق مشاوره با وکیل برای ارث و میراث اطلاعات لازم را کسب نمود. در طبقه اول دو دسته وجود دارد که از متوفی ارث می برند.

  طبق چیزی که گفته شد در صورتی که هیچ کدام از خویشاوندان نسبی متوفی که در طبقه اول ارث قرار دارند زنده نباشند، ترکه متوفی به افراد طبقه دوم خواهد رسید. 

مسائل مربوط به سهم الارث طبقه دوم پیچیدگی‌ های خاص خود را دارد و برای اطلاع از همه چند و چون آن لازم می باشد که به یک وکیل برای ارث و میراث مراجعه شود، با این حال می توان تا حدی این مباحث را به صورت ساده و خلاصه شرح داد.

 خب وراث طبقه دوم به ترتیب پدربزرگ، مادربزرگ، خواهران و برادران متوفی می باشند. پدربزرگ و مادربزرگ متوفی ممکن است والدین پدری او باشند که در این صورت به آنها جد و جده ابی عنوان می شود و یا اینکه والدین مادر متوفی باشند که در این شکل به نام جد و جده امی خوانده خواهد شد.

 سهم الارث جد و جده ابی به میزان سهم بقیه افراد طبقه دوم ارث ارتباط دارد، اما در هر صورت جد پدری متوفی دو برابر جده پدری او ارث خواهد برد. جد و جده امی متوفی نیز پدربزرگ و مادربزرگ مادری او هستند که سهم الارث آنها همیشه معین شده می باشد.

 یه این معنی می باشد که در هر صورت آن ها یک سوم ترکه را به ارث خواهند برد.ضمن این که ارثیه ای که به آنها تعلق می‌ گیرد، به طور مساوی بین آنها تقسیم خواهد شد و مشخص است که اگر جد و جده امی و جد و جده ابی تنها وارث متوفی باشند، تمامی‌ ترکه به آنها تعلق پیدا خواهد کرد.

 اگه که وراث طبقه دوم وجود نداشته باشند، ترکه متوفی به وارثان طبقه سوم خواهد رسید. در این طبقه عموها، عمه ها، دایی ها و خاله های متوفی تشکیل داده اند.

وکیل انحصار ورثه رضا عبدالمحمد

اگرکه هیچ یک از این افراد زنده نباشند، فرزندان و نوه‌ های آنها به جای آن ها به ارث خواهند رسید. مبحث سهم الارث طبقه سوم نیز به دلیل برخورداری از جزئیات فراوان در دسته مباحثی قرار دارد که لازم است برای شناخت آن از نظر وکیل ارث استفاده شود. کمک گرفتن از نظر وکیل برای ارث و میراث می تواند تا حد زیادی ابهامات موجود در این زمینه را برطرف کند.

 

در صوت بروز اختلاف بین وراث باید چکار کرد؟

یکی از مشکلاتی که در فرآیند انحصار وراثت وجود دارد، عدم توافق وراث برای اخذ گواهی مذکور و یا حاضر‌نبودن برخی از آنها در داخل ایران است.

 مراجع قانونی راه حل‌هایی را برای این مشکل ایجاد کرده‌اند. وکلای خبره به خوبی از این راه‌حل‌ها آگاه هستند.

 با استخدام یک وکیل خبره در مسائل انحصار وراثت، لازم نیست هیچ نگرانی از مخالفت‌های وراث و یا عدم حضور آنها در ایران داشته باشید. وکیل شما کلیه اقدامات قانونی را در حداقل زمان و بدون نیاز به مراجعه حضوری شاهدان و وراث پیش برده و گواهی انحصار وراثت را در اختیار شما قرار می‍‌دهد.

 

 

سوالات متداول

خیر برای دریافت حکم انحصار وراثت وجود وکیل اجباری نیست اما محاسبه ارث و تقسیم آن نیاز به تسلط بر قوانین دارد، همچنین انجام انحصار وراثت همیشه باعث اختلاف نظر میان وراث میشود که حضور یک مشاور حقوقی با تجربه پروسه را بدون اختلاف و با کیفیت درست به نتیجه میرساند.

بله با دادن وکالت به موسسه تمامی موارد بدون حضور ایشان توسط وکلای پایه یک مجموعه انجام میشود.

این موضوعی است که به تعداد وراث ،میزان اموال  متوفا و در کل پیچیدگی پرونده مربوط است،برای بررسی دقیق تر و دریافت مشاوره حقوقی با موسسه در ارتباط باشید.

علاوه بر بررسی تخصصی پرونده ی شما به صورت جامع ،یک قرارداد واضح و روشن نوشته خواهد شد و وظایف وکیل در آن شرح داده میشود.بعد از آن پروسه ی استعلام اموال متوفا و انجام مراحل اداری به سرعت و با دقت نظر آغاز میشود.

جدیدترین مقالات

مشاوره و درخواست رزور وقت حضوری

بهترین خدمات وکالت در تهران

اگر سوالی داری از طریق کادر زیر از مجموعه ما بپرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + 20 =