آنچه درباره وکیل حمل و نقل داخل و بین المللی خواهید خواند (کلیک کنید) :

وکیل حمل و نقل بین المللی چه کمکی به ما میکند؟

در واقع این مقاله برای هم شرکت های حقوقی است ، و هم اشخاص حقیقی میباشد .در واقع داشتن یک وکیل حقوق بین المللی برای این افراد واجب است زیرا قوانین آیین نامه ها و کنوانسیون های شیوه های مختلف حمل و نقل بین المللی متفاوت است .و امور چون حمل و نقل بین المللی بیشتر فرامرزی (صادرات ) است کشور قوانین سنگین و سخت گیرانه تری برای حقوق حمل نقل بین المللی وجود داره .
همين امر باعث میشود که اگر به قوانین بین المللی و حمل و نقل بین المللی اطلاعی نداشته باشید امکان اینکه ضرر و زیان کنید بسیار زیاد خواهد بود .
گروه حقوقی رضا عبد المحمد (وکیل پایه یک دادگستری) متخصص در امور حمل و نقل بین المللی است،و در این راه به شما کمک میکند تا جلوی ضرر و زیان احتمالی را بگیرید

حقوق بین الملل چیست؟

حقوق بین الملل قواعدی است که رابطه بین دولت ها و ملت ها را مورد پذیرش قرار میدهد و یک چارچوب برای روابط بین المللی است که در درجه اول برای کشورها قابل اجراست نه شهروندان .

قوانین واردات کالا که گروه وکلای حمل و نقل بین المللی ما به شما ارائه دادند که موجب ضرر و زیان نشوید

واردات کالا به شرح زیر است:
 دریافت مشخصات کالابه دلیل تعدد کالا های تولیدی یک تولید کننده و وجود تجهیزات مشابه در بازار الزامی است که در مورد مشخصات دقیق کالا بین شرکت و مشتری توافق مکتوب حاصل شود و از نکات بسیار مهم این مرحله، اطلاع از HS-Code کالا، مجاز بودن واردات کالا و تعرفه ترخیص کالا از گمرکات کشور می باشد.
 ارتباط با تامین کننده کالا: نگارش حرفه ای ایمیل های بازرگانی توسط یک کارشناس حرفه ای مسلط بر زبان انگلیسی و زبان تجارت قابل انجام است. قبل ازدرخواست قیمت باید مشخصات فنی و دقیق کالا به تایید خریدار برسد. هر صنف زبان تخصصی خاص خود را دارد که در تگارش ایمیل باید از واژگان درست و تخصصی استفاده شود.

 ارزیابی تامین کننده: ارزیابی تامین کننده و اصالت کالا از نکات بسیار با اهمیت می باشد. برای ارزیابی تامین کننده و همچنین کیفیت کالا، نیاز به دریافت و بررسی اطلاعاتی مانند کاتالوگ ، بروشور و آدرس سایت می باشد.

مذاکره قیمت کالا:یکی از دغدغه های اصلی و همیشگی با تامین کننده، قیمت است. بعد از اعلام قیمت و دیگر شرایط، طرفین نکات مورد توافق و مشخصات دقیق کالا را در سند پروفرما نهایی می کنند. طبیعی است که خریدار به دنبال کاهش قیمت و تامین کننده علاقه مند به توافق با قیمت اعلامی می باشد. نکته مهم درخواست تخفیف، ارائه دلایل مناسب می باشد که نیازمند بررسی و تحقیق هوشمندانه اطلاعات فنی و قیمتی تامین کننده با رقبای احتمالی می باشد.

نهایی کردن سفارش: بعد از بررسی و توافق نهایی مشخصات دقیق و فنی کالا، شرایط پرداخت، زمان تحویل و مقصد ارسال کالا طی یک پروفرما و در برخی از اوقات قرارداد بین طرفین تبادل می گردد. که درپروفرما فوق باید شرایط ذیل مندرج و تصریح شده باشد:

1- شماره و تاریخ صدور پروفرما و تاریخ اعتبار آن

2- نام و آدرس کامل تامین کننده

3- نام و آدرس کامل خریدار

4- مشخصات کامل کالا با شرح کیفی وکمی، تعداد، ابعاد، وزن خالص، وزن ناخالص و شماره تعرفه گمرکی

5- مبلغ پروفرما به تفکیک قیمت واحد، هزینه بسته بندی، هزینه حمل

6- نحوه تفکیک وظایف و مسئولیت ها بین خریدار و فروشنده بر اساس قوانین اینکوترمز

7- مبدا و مقصد نهایی کالا به شرح بنادر یا محل بارگیری و تخلیه

8- وسیله حمل کالا

9- نحوه پرداخت وجه کالا

10- کشور سازنده کالاCOUNTRY OF ORIGIN

پرداخت بین المللی: هماهنگی و انتخاب روش پرداخت مورد توافق طرفین و اجرای آن از گام های اساسی تجارت است و نکته مهم در این بخش ترتیب توالی انتقال پول و کالا می باشد. با توجه به شرایط تحریمی بانک های ایران، فروشنده های خارجی اکثرا به صورت پرداخت کامل قبل از حمل کالا با تجار ایرانی توافق می کنند.
 انتخاب اعتبار اسنادی: اعتبار اسنادی به تعهدی گفته می شود که از سوی بانک خریدار به بانک فروشنده داده می شود. در تجارت بین الملل، زمانیکه خریدار از یک کشور و فروشنده از کشوری دیگر برای انجام معامله اقدام کنند، اعتبار اسنادی اهمیت بسزایی پیدا می کند.

انتخاب نوع پرداخت در بحث تبادل کالا با وجه آن، طرفین درگیر در فرآیند بازرگانی همواره به دنبال بهره گیری از بهترین و ایمن ترین روش هستند. انتخاب رویه مناسب برای تبادل وجه با کالا در بازرگانی بین الملل به علت مسائل وپیچیدگی های انتقال پول و کالا اهمیت مضاعف پیدا می کند. عواملی چون فاصله ی کشور ها و روابط دیپلماسی و سیاسی بین کشور ها، مباحث مربوط به حمل و نقل، تفاوت واحد های پولی و به تبع آن تبدیل واحد های پولی و نوسانات نرخ ارز و استفاده از کانال های انتقال پول باعث شده اند صادرکنندگان و واردکنندگان کالا توجه بیشتری به این مسئله داشته باشند. از دید علمی روش های پرداخت با توجه به نقش های طرفین به چهار دسته ی کلی ذیل تقسیم میشوند:

1- انتقالات بانکی و حواله ای

2- پرداخت توسط چک های بانکی

3- وصول اسنادی

4- اعتبارات اسنادی

واردات کالا های تحریمی:متأسفانه بعد از تحریم های متعدد، کار بسیاری از شرکت های ایرانی و خط تولید کارخانه ها متوقف شده است، ما با مزیت های رقابتی و داشتن شعب در کشورهای چین و دبی این امکان را فراهم کرده ایم تا از نقطه ای از جهان کالای مورد نظر شما را خریداری حمل و وارد کنیم.

رهگیری و رصد کالا:رهگیری کالای سفارشی بیشتر برای فراهم کردن آمادگی لازم جهت ترخیص کالا می باشد. بعضی از کالاها حساسیت به زمان و نحوه نگهداری دارند که عدم هماهنگی و افزایش زمان ترخیص هزینه های قابل توجه انبارداری را به دوش خریدار تحمیل می کند.

⇐09121574297
⇐09121574297

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 2 =

مشاوره های حقوقی و تخصصی دکتر عبدالمحمد

برای رزرو نوبت و مشاوره میتوانید از طریق دکمه زیر با دکتر عبدالمحمد تماس بگیرید.

روی دکمه کلیک کنید.