آنچه خواهید خوند :

وکیل تجديد نظر

وکیل تجدیدنظر
قبل از شروع دادگاه برای تجدید نظر شما به وکیل متخصص در ضمینه تجديد نظر نیاز دارید. هر زمان که در دادگاه حکمی مطرح شود و یکی از طرفین با این حکم موافق نباشد، می تواند تجدید نظر خواهی کند. درواقع وکیل شخص معترض با ارائه درخواست تجدید نظرخواهی به دادگاه اعلام اعتراض می نماید و دادگاه این اعتراض را مورد بررسی قرار می دهد.
اشخاصی که حق تجدید نظرخواهی دارند:
  • 1. طرفین دعوا
  • 2. وکلای طرفین
  • 3. نمایندگان قانونی طرفین
  • تا چه زمان می توان درخواست تجدید نظر خواهی داد؟ مهلت درخواست تجدید نظر خواهی دقیقا بعد از ابلاغ رای شروع می شود. این مهلت برای افراد ساکن ایران تا 20 روز بعد از اعلام رای و برای افراد مقیم خارج از ایران تا 1 ماه تعیین شده است. اگر شخص معترص در این زمان اقدام نکند به معنای پذیرفتن رای است و دیگر امکان درخواست وجود ندارد مگر اینکه در شرایط موجهی مانند بیماری سخت ، فوت اقوام درجه یک ، حوادث قهری مثل سیل و زلزله و بازداشت و زندانی بودن قرار گرفته باشد. در حالتی که دادگاه تجدید نظر دارای ایراد باشد، تا ده روز امکان رفع ایراد وجود دارد و در صورت رفع نشدن ایراد، دادگاه قرار رد دعوای تجدید نظر را صادر می کند. گروه حقوقی رضا عبدالمحمد همراه شما در تمامی ضمینه های وکالت به خصوص دادگاه های تجدید نظروکیل شکستن رای در دادگاه تجدیدنظر متخصص و با تجربه همراه شماست در صورتی که پس از اعلام رای دادگاه هر یک از طرفین به این رای معترض باشد و این رای را برخلاف مصلحت خود و قانون رسمی کشور بداند، قانون برای او راه های مختلفی را در نظر گرفته است. قانون به این شخض این حق را می دهد تا در صورت مخالفت با رای صادره، با تنظیم لایحه هایی از قبیل فرجام خواهی، اعده دادرسی، اعتراض ثالث، واخواهی و تنظیم لایحه تجدید نظر اعتراض خود را به رای دادگاه نشان دهد.

    چه آرایی قابلیت درخواست تجدید نظر دارند؟

    1. دعاوی مالی بالای سیصد هزار تومان
    2. تمامی احکام صادره در دعاوی غیر مالی
    3. رای‌ای که برای موارد متفرقه دعوا صادر شده؛ در حالتی که رای به دعوای اصلی قابل تجدید باشد.
    4. تمامی قرار های ابطال یا رد درخواست
    بعضی از قرارها در دادگاه در صورت قابل تجدید بودن حکم اصلی دادگاه، نیز قابل تجدید نظر هستند:
    1. قرار ابطال دادخواست یا رد دادخواست که از دادگاه صادر شده است.
    2. قرار رد دعوا یا عدم استماع دعوا
    3. قرا سقوط دعوا
    4. قرار عدم اهلیت یک از طرفین دعوا
    شاید برای شما جالب باشد که درباره ارائه دادخواسن توسط وکیل تجدید نظر اطلاعاتی کسب کنید. دادگاه‌ها، به خصوص دادگاه تجدید نظر، دارای مقدمات و تشریفات قانونی محصوص به خود هستند و آگاهی از آن‌ها می‌تواند کمک شایانی در روند دادگاه به شما کند.در ادامه توصیفی از پروسه، چگونگی و نحوه ارائه دادخواست توسط وکیل تجدید نظر خواهی برای شما آماده کرده‌ایم. تقاضا کننده تجدید نظر باید ظرف مهلت مقرر دادخواست خود را به دفتر دادگاه صادر کننده رای یا دفتر شعبه اول دادگاه تجدید نظر یا دفتر بازداشتگاهی که در آن توقیف است، ارائه دهد. هر یک از این مراجع بلافاصله بعد از وصول دادخواست موظفند آن را ثبت و رسیدی شامل نام تقاضا کننده و طرف دعوا، تاریخ ارائه، شماره ثبت و دادنامه به درخواست کننده دهند و بر روی همه برگه های دادخواست تجدید نظر، تاریخی که ارائه داده است را قید کنند. به این تاریخ که در برگه ارائه شده آمده است، تاریخ تجدید نظر می‌گویند. در صورت ارائه دادخواست به دفتر مرجه تجدید نظر یا بازداشتگاه، به شرح گفته شده اقدام و دادخواست را به دادگاه صادر کننده رای ارسال می‌کنند. اگر دادخواست تجدید نظر در مهلت قانونی اراده شده باشد، مدیر دفتر دادگاه بدوی بعد از تکمیل پرونده، آن را به مدت دو روز به مرجع تجدید نظر ارسال می‌کند. در حالتی که دادخواست خارج از مهلت تعیین شده ارائه شود و یا مشکلات آن در این مدت رفع نشود، رای بدوی دادگاه رد می‌شود. این قرار در طول بیست روز از تاریخ گفته شده در مرجع تجدید نظر قابل اعتراض است.
    دادگاه باید به همراه رای خود، قابل تجدید بودن و یا نبودن رای و مرجعی برای تجدید نظر آن ارائه دهد. این موضوع مانع اینکه اگر رای دادگاه قابل تجدید بوده و دادگاه رای را قطعی اعلام کند، هر یک از طرفین بخواهند درخواست تجدید نظر کنند، نمی‌شود. در حالتی که مهلت دقیقی برای دادخواست تجدید نظر ارائه نشود، متقاضی تجدید نظر با بیان دلیل و عذر خود می‌تواند تقاضای تجدید نظر به دادگاه بدهد. دادگاه وظیفه دارد در وحله اول دلایل و عذر ارائه شده بررسی کند و در صورت موجه بودن عذر، درخواست تجدید نظر را قبول کند.
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 2 =