رنچایز عنوانی است که به یک شرکت این اختیار را می دهد که محصولات شرکت دیگری را بفروشد و مبلغی به نام فرانشیز دریافت کند.
یکی از گسترده ترین نکته ها در جهان تجارت و ارتباط ها در حال واحد توجه به قراردادهای انگلیسی به حد قراردادهای داخلی میباشد. وسعت دنیای تجارت ممکن است این ایده را در ذهن هر کسب و کاری شکل دهد که مدتی پس از شکل گیری آن وارد عرصه بین المللی شود.، بنابراین برای ایجاد تعاملات موثرتر، انعقاد قراردادهای بین المللی و تسلط بر این امر ضروری است. قراردادها نقطه قوت و موفقیت هستند.
در این مطلب قصد داریم به یکی از مهم ترین قراردادهای انگلیسی بپردازیم.
هدف از قرارداد فرانشیز چیست؟
شبکه ای از کسب و کارهای مستقل و کوچک فرنچایز میباشد که اجازه می دهد به هر یک از این مشاغل کوچک تحت یک نام تجاری و هویت مشترک فعالیت داشته باشند. که همگی روش های بازاریابی موفقی هستند. یک سیستم بازاریابی که هدف آن ایجاد تصویری از محصولات یا خدمات یک شرکت در ذهن مشتری است. در واقع روشی برای تعریف محصولات یا خدماتی است که نیازهای مشتری را برآورده می کند. گروه حقوقی رضا عبدالمحمد همراه شما در دعوای فرنچایز و آماده مشاور دهی به شما عزیزان در تمامی ضمینه های تجارت بین الملل خواهد شد. در رابطه با قراردادهای فرانشیز تعاریف مشخص شده، ماده 2 تعریف ارائه شده توسط قانون نمونه مؤسسه بین المللی استانداردسازی حقوق خصوصی در مورد افشای اطلاعات فرانشیز را ارائه می کند. این مقاله فرنچایز را به شرح زیر تعریف می کند:
حقوق اعطا شده توسط فرنچایز دهنده که در ازای پرداخت غرامت مالی مستقیم یا غیرمستقیم، امتیاز دهنده را مجاز و متعهد می سازد تا در تجارت فروش کالا یا (ارائه) خدمات به تنهایی، تحت سیستمی طراحی شده توسط امتیاز دهنده(فرانچایز دهند) که شامل دانش تجربی است،تا حد زیادی، روشی را که باید کسب و کار فرنچایز گیرنده انجام شود را تعیین می کند و شامل کنترل عمده و مستمر عملیات فرنچایز می شود و در درجه اول به یک علامت خدمات ، علامت تجاری ، برند یا لوگو مربوط می شود. توسط فرنچایزر.
سازمان جهانی مالکیت فکری در کتابچه راهنمای خود حق امتیاز فارانشیز را به شرح زیر تعریف می کند: قراردادی است که به موجب آن فرنچایز دهنده که روش خاصی را برای برخورد با یک کسب و کار خاص ایجاد کرده است، به شخص دیگری یعنی فرنچایز گیرنده اجازه می دهد تا طبق دستورات او و البته در ازای پرداختی از این روش استفاده کند.
این رابطه قراردادی ادامه دارد و امتیاز گیرنده بر اساس قوانین و رویه هایی است که توسط فرانچایز دهنده و با همکاری ایجاد و نظارت و حمایت مستمر وی عمل می کند.
به طور خاص، قرارداد فرانچایز به شیوه مربوط می شود که فرنچایز دهنده به او اجازه می دهد تا کار کندو مجاز به بهره برداری باشد شخص فارنشاز گیرنده.
مفهوم عملی قرارداد فرانشیز چیست؟
در عمل، فرنچایز دقیقاً یک استراتژی تجاری برای جذب و حفظ مشتریان است، نه بیشتر و نه کمتر. یک سیستم بازاریابی که هدف آن ایجاد تصویری از محصولات یا خدمات یک شرکت در ذهن مشتری است، در واقع راهی برای تعریف محصولات یا خدماتی است که نیازهای مشتری را برآورده می کند.