وکیل قرارداد ها

چکیده مطلب : قراردادها، پایه و اساس هر تعهد و توافقی هستند که بین اشخاص حقیقی یا حقوقی منعقد می شوند. اهمیت و پیچیدگی این توافقات، نیاز به تخصص و تجربه در زمینه تنظیم و اجرای آنها را دوچندان می کند. وکیل قرارداد، با درک عمیق از قوانین و مقررات مربوط به قراردادها در ایران، از جمله قانون تجارت و قانون مدنی ، می تواند به شما در تنظیم، بررسی و اجرای قراردادهایتان کمک کند. با مشاوره با رضا عبدالمحمد، وکیل متخصص در زمینه قراردادها، از امنیت، شفافیت و دستیابی به منافع خود در هرگونه قرارداد مطمئن شوید.
وکیل قرارداد
آنچه درباره وکیل قرارداد ها خواهید خواند (کلیک کنید) :

وکیل قرارداد کیست؟

وکیل قرارداد و تخصص وی امروزه از اهمیت خیلی بالایی برخوردار می باشد. وکیل قرارداد در واقع یک وکیل پایه یک دادگستری است که به شکل تخصصی در زمینه تنظیم انواع قراردادها، توافق نامه ها و پیمان ها، خدمات حقوقی تخصصی ارائه می دهد.

 

اهمیت تنظیم قرارداد توسط وکیل قرارداد

در دنیای امروز، تنظیم قراردادها به دلیل افزایش و گستردگی روابط اقتصادی، بین المللی و تجاری به اموری پیچیده، تخصصی و حساس مبدل شده اند. تنظیم قرارداد به وسیله وکیل در انواع قراردادها، می تواند از اختلافات احتمالی و خسارات زیادی در آینده جلوگیری به عمل آورد. البته نباید تصور کرد که هر وکیل پایه اوّلی، حتی وکیلی که سال ها سابقه کار دارد، قادر به نگارش متن قرارداد به بهترین نحو خواهد بود. یعنی می توان ادعا کرد هر حقوق دان یا وکیلی، لزوماً قراردادنویس خوبی نخواهد بود.

 

اهمیت تنظیم قرارداد توسط وکیل قرارداد

 

وظایف وکیل قرارداد

وکلای متخصص و مشاورین در تنظیم قراردادها، دایره ی گسترده ای از امورات و فعالیت ها را در دستور کار روزمره ی خود دارا می باشند. تهیه پیش نویس قرارداد و بررسی و بازبینی قراردادهای تنظیم شده پیش از امضا موکل و در کنار آن، نظارت بر حسن اجرای نص قرارداد از جمله ی این وظایف است. علاوه بر همه ی این ها، وکلای فعال در امور مشاوره قراردادی، در صورت اختلافات داخلی، نسبت به تفسیر و تأویل متن برای حصول به توافق جمعی نیز اقدام خواهند نمود. در این جا برخی از وظایف مهم کلیه ی وکلای امور تنظیم قرارداد را تشریح خواهیم نمود. در بعضی موارد احتمال دارد دو طرف در نظر داشته باشند اصلاحات یا مفاد الحاقی را ضمن قرارداد اضافه کنند. در رابطه با این موضوع وکیل تنظیم کننده قرارداد باید بتواند درباره لزوم درج محتوای قرارداد، توضیحات لازم را به طرفین ارائه کند. آن گاه در صورت اقناع طرف مورد بحث، موارد اختلاف را با موارد متناسب جایگزین بکند. متأسفانه همواره شاهد آن بوده ایم که با وجود تنظیم یک قرارداد، به دلایلی مانند بدقولی یا شرایط دشوار برای یکی از دو طرف و یا مشکلاتی در متن قرارداد، کار به دادگاه کشیده می شود. در این چنین مواردی لازم است که به جهت دفاع در دادگاه حقوقی مربوطه، حتما از مشاوره حقوقی یک وکیل دعاوی قراردادی استفاده کنیم.

 

انواع دعاوی قراردادی

از مهم ترین موارد دعاوی قراردادی می توان به این موارد اشاره کرد:

  • وکالت در طرح و یا دفاع از دعوا در کلیه دعاوی مربوط به اختلافات قرارداد
  • ابطال قرارداد
  • فسخ قرارداد
  • خسارات قراردادی
  • دادخواست ابطال معامله و استرداد ثمن
  • اثبات شراکت بدون قرارداد
  • الزام به انجام تعهد
  • دادخواست فسخ معامله

 

نحوه تنظیم قرارداد توسط وکیل قرارداد به چه صورت است؟

یک وکیل قراداد روند کار را با تنظیم یک دادخواست حقوقی شروع می کند. دادخواست، نوشته ای است که در آن و با رعایت شرایطی خلاصه ی محل اختلاف به اطلاع قاضی پرونده رسانده می شود. تنظیم دادخواست یک تخصص حقوقی می باشد و بایستی حتما توسط یک وکیل انجام شود. لایحه نیز متنی حقوقی امی باشدکه در تکمیل مفاد دادخواست تنظیم می شود.
گروه حقوقی رضا عبدالمحمد با در اختار داشتن وکلا مجرب در این زمینه می تواند مشاور شما در پرونده هایتان باشد.

 

اختلافات قراردادی چگونه حل و فصل می شوند؟

برخی اوقات دو طرف یک قرارداد، به ویژه در قراردادهای تجاری، به ادله مختلف تمایلی به قضایی کردن اختلافات خود ندارند. بهترین شیوه حل و فصل اختلافات قراردادی، رجوع به داوری یک وکیل متخصص قراردادها می باشد. این نشان دهنده تدبیر شماست که جهت حل و فصل اختلاف خود با طرف قرارداد، شرط داوری نمایید و یا اختلاف ایجاد شده خود را به داوری یک وکیل قراردادها به عنوان داور مرضی الطرفین و یا داور اختصاصی خود ارجاع دهید. شک نداشته باشید که این راه نتیجه بخش تر، کم هزینه تر و دارای تنش به مراتب کمتری نیزخواهد بود. اگر داور قرارداد، یک فرد عادی غیر حقوقی انتخاب شده است بهتر است برای نگارش حقوقی متن رای داوری، از وکیل امور قراردادها تنظیم پیش نویس رای داوری را درخواست کنید. مشخصا اگر قبل از امضا یک قرارداد با یک وکیل متخصص تنظیم قرارداد مشورت کنید، می توانید با خیال راحت مفاد مورد توافق را تقبل نمایید. به این شکل دیگر لازم نیست نگران تبعات بعدی آن باشید. همچنین در مواردی امضای قراردادی که پیش روی شما می باشد نیز لازم به دریافت مشاوره دارد.

 

در چه مواردی به مشاوره حقوقی در تنظیم و امضای قرارداد نیاز داریم؟

در این رابطه، به سادگی و با مشاوره با وکیل متخصص تنظیم قراردادها، می توانید صحت همه چیز مطمئن بشوید. اگر بخواهیم از مواردی که به مشاوره حقوقی در تنظیم و امضای قرارداد نیاز دارند، یاد کنیم موارد زیر شایان ذکر خواهند بود:

  • مشاوره حقوقی جهت راهکارهای قانونی انعقاد یا فسخ قرارداد
  • مشاوره حقوقی جهت راهکارهای قانونی تامین نقطه نظرات طرفین معامله
  • مشاوره حقوقی در زمینه نحوه تنظیم قرارداد و متمم ها و الحاقیه های قرارداد
  • مشاوره حقوقی در زمینه تفسیر حقوقی قرارداد
  • مشاوره تجاری علی الاخص در قراردادهای بین المللی

 

وظایف وکیل قرارداد

 

نکات مهم در تنظیم قرارداد توسط وکیل

در این جا باید گفت که یک وکیل قرارداد ممتاز باید بتواند نقش یک مشاور تجارت بین المللی را به خوبی ایفا کند. به طور کلی، هر امری که مربوط به یک قرارداد بین المللی است می تواند جزئی از خدمات حقوقی مورد انتظار از یک وکیل قرارداد بین المللی باشد. تنظیم یک قرارداد یا معاهده بین المللی به وسیله وکیل مجرب در زمینه امور قراردادهای بین المللی به عنوان یک ضرورت شناخته می شود. به طور کلی اساس تنظیم یک قرارداد تجاری بین المللی، نیازمند شناخت و پیش بینی تمامی زوایای روابط طرفین در قراردادهاست. همچنین باید برای شرایط متفاوت یک رابطه تجاری بین المللی، ضمانت اجرا و تدابیر حقوقی و بین المللی از قبل در نظر گرفته شوند. در خیلی از موارد عدم شناخت با چارچوب قانونی یک قرارداد و عدم دریافت مشاوره با وکیل قرارداد می تواند ضررهای جبران ناپذیری را برای اشخاص به همراه داشته باشد. همچنین برای احقاق حقوق باید سال ها در دادگاه های حقوقی با طرف مقابل مجادله داشت.

یک جلسه مشاوره یک الی دو ساعته برای تنظیم قرارداد با وکیل متخصص قرارداد می تواند همه خواسته های شما را در قالب یک قرارداد قانونی گرد آورد. در متن این قرارداد همه تضمین های لازم در این خصوص نیز در متن قرارداد گنجانده خواهد شد.

 

اشتباهات رایج در قراردادهای بین المللی

مشخصا بسیاری از اشخاص در قراردادهای بین المللی خود مرتکب اشتباه می شوند. مهمترین این اشتباهات، توجه نداشتن به ویژگی های پیشگیرانه در قراردادهای بین المللی می باشد. زیرا که در صورت بروز اختلاف بین دو طرف، ارجاع دعوا به داوری بین المللی می تواند بسیار هزینه بر باشد. وکیل قرارداد با درج و تنظیم شروط متناسب در قرارداد، باید امکان نقض قرارداد را تا حد امکان کاهش دهد. یا حداقل برای متخلف جریمه های جدی در نظر بگیرد. البته مکانیزم هایی در قراردادهای بین المللی مانند LC یا ضمانت نامه بانکی وجود دارد. به واسطه این اسناد می توان امنیت قراردادها را تضمین کرد. البته این مکانیزم ها از تعهد وکیل قراردادهای بین المللی نخواهند کاست. وکیل قرارداد بین المللی می بایست علاوه بر مسلط بودن به زبان بین المللی انگلیسی و حداقل یک زبان رایج در دنیا، نسبت به موضوعاتی از قبیل دانش حقوقی در امور قراردادها، تسلط به قوانین و قواعد تجارت بین الملل، مسائل حقوق شرکت ها و اقامه دعوای بین المللی تجاری نیز دانش و آگاهی کامل داشته باشند. البته معمولا وکلای حقوق تجاری بین الملل، تنها در زمینه ی روابط تجاری بین دو کشور فعالیت می کنند.

 

وکیل قرارداد بین المللی در چه مواردی به شما کمک می کند؟

وکیل قرارداد بین المللی، باید در جلسات مذاکرات قراردادی طرفین حضور پیدا کند. وی با بهره گیری از اصول مذاکره سعی خواهد نمود تا قرارداد را به نحوی که به نفع هر دو طرف باشد تنظیم کند. داشتن بینش برد-برد برای طرفین در مراحل جلوتر همکاری ها و نیز بهبود حسن شهرت موکل می تواند بسیار راه گشا باشد. این خود یکی از اصول اساسی در روابط عمومی، مارکتینگ و پرسونال برندینگ است که از وکیل قرارداد انتظار می رود نسبت به آن ها آگاه باشد.
برای نیل به این امر و جلب حسن ظن طرف خارجی حتی می توان مذاکرات را با زبان مادری طرف مقابل پیش برد. یک وکیل قرارداد تجاری، باید با چارچوب ها و قوانین موضوعه ی قراردادهای بین المللی آشنا باشد و با عنایت نسبت به آن ها اقدام به تنظیم متن قرارداد کند.

 

هزینه تنظیم قرارداد توسط وکیل و محاسبه ی آن

هزینه تنظیم قرارداد توسط وکیل با توجه به نوع قراردادها، مفاد ذکر شده در آن، شرایط طرفین برای عقد قرارداد و اینکه از سوی یکی یا هر دو نفر وکالت داشته باشد، بستگی دارد. برای محاسبه هزینه برخی موارد و مراحل باید لحاظ گردد، برای اطلاع از آن ها کلیک کنید.

اهمیت تنظیم قرارداد در کارهای حقوقی

  • یک دلیل کامل برای اثبات قرارداد بین دو طرف است.
  • با یک قرارداد حرفه ای، بعد از امضا دو طرف مورد حمایت قانون قرار می گیرد.
  • در صورت عدم اجرا توسط یکی از دو طرفین بر اساس ضمانت اجرایی تعیین شده می توانند مطالبه خسارت کنند.
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده + 13 =