آنچه خواهید خواند :

وکیل طلاق از طرف زن

درخواست طلاق از طرف زن

بسیاری از افراد تصور می‌کنند که درخواست طلاق معمولاً از طرف مرد صورت می‌گیرد. اما در بسیاری از مواقع، زنان به دلایل مختلفی ممکن است قادر به ادامه زندگی با همسر خود نباشند. به عبارت دقیق‌تری، گاهی درخواست طلاق از طرف زن اعمال می‌شود. اما برای انجام این کار، شرایط قانونی خاصی وجود دارد. در ادامه، قصد داریم شما را با مراحل، شرایط و مدارک لازم برای درخواست طلاق از سوی زن آشنا کنیم.

 

وکیل طلاق چه کمکی به پرونده طلاق از طرف زن خواهد کرد؟

وکیل پایه یک دادگستری در امور خانواه با تجربه ای که در این پرونده ها دارند بهترین مشاوره را به موکلین میدهند و شرایط را از زاویه بهتری رصد میکنند.مخصوصا در طلاق یک طرفه که ارائه دلایل برای دادگاه پیچیدگی های خاص خود را دارد.

ایشان با اشراف کامل بر مواد قانون و تبصره های آن بهترین تصمیم را گرفته و دادخواستی که تنظیم میکنند بهترین نتیجه را در دادگاه ها میگیرد و قاضی به صورت واضح از درخواست موکل اطلاع پیدا کرده رای را منصفانه .

 

مراحل طلاق از طرف زن

مراحل طلاق یک طرفه

تحت چه شرایطی زن میتواند طلاق بگیرد؟

در موارد زیر، زنان می‌توانند درخواست طلاق داشته باشند:

  1. مرد از پرداخت نفقه به همسر خود خودداری کند. در صورتی که فشار مالی زیادی بر زن وارد شود، این موضوع می‌تواند ادامه زندگی مشترک را برای زوجه سخت کند.
  2. مرد بیماری صعب‌العلاج داشته باشد که زندگی مشترک را بسیار دشوار ‌کند. در این صورت، زن می‌تواند اقدام به درخواست طلاق کند.
  3. شوهر بدرفتاری‌های غیرقابل تحملی داشته باشد. در مواردی که شوهر از نظر فیزیکی به زن آسیب برساند یا از خشونت نسبت به او استفاده کند، زن می‌تواند به دلایل قانونی درخواست طلاق کند.
  4. مرد به دلیل دیوانگی وضعیت روانی نامناسب داشته باشد. در این شرایط، زن ممکن است طلاق را در نظر بگیرد تا خود و فرزندانش را محافظت کند.
  5. شغل مرد به طور مستقیم آبرو و حیثیت زن و خانواده‌اش را مورد خطر قرار دهد. در این صورت، زن می‌تواند با رعایت شرایط قانونی اقدام به طلاق کند.
  6. مرد به حبس حداقل 5 سال محکوم شده باشد. در این شرایط، زن می‌تواند از این موقعیت استفاده کند تا از ازدواج خود مبرا شود.
  7. مرد به مواد مخدر اعتیاد داشته باشد و این موضوع زندگی مشترک را به طور جدی تحت تأثیر قرار دهد. در این صورت، زن می‌تواند به صورت قانونی درخواست طلاق کند.
  8. مرد بدون اجازه زن مجدداً ازدواج کرده باشد. این موضوع نیز یکی از دلایل مشروعی است که به درخواست طلاق از طرف زن اعتبار می‌دهد.
  9. شوهر نابارور باشد و پنج سال از زندگی مشترک آن‌ها گذشته باشد. در این صورت، زن می‌تواند به دادگاه درخواست طلاق خود را ارائه دهد.
  10. مرد بدون دلیل مشروع، خانه و زن خود را به صورت مداوم و یا متناوب ترک کند. این موضوع نیز می‌تواند دلیلی برای درخواست طلاق از طرف زن باشد.
  11. مرد مفقود الاثر شده و تا شش ماه پس از آگاهی از این موضوع پیدا نشود. در این صورت، زن می‌تواند طلاق بگیرد.

 

ویژگی های وکیل طلاق از طرف زن

 

حق طلاق و طلاق از طرف زن!

اگر زن حق طلاق داشته باشد بهتر است برای انجام مراحل طلاق از وکیل طلاق خبره کمک بگیرد.
در طلاق از طرف زن با داشتن حق طلاق نکته حائز اهمیت این است که حق طلاق باید به صورت رسمی در دفتر ثبت اسناد رسمی تنظیم شده باشد تا از اعتبار لازم برخوردار باشد. حال اگر حق طلاق به صورت شفاهی از رطف مرد به زن اعطا شود دیگر اعتبار و رسمیت نخواهد داشت.

 

شروط کامل بودن حق طلاق

1. داشتن حق توکیل به غیر
2. بلاعزل بودن
3. داشتن حق اسقاط در تجدید نظر خواهی و فرجام خواهی
4. قید شدن قبول بذل مهریه

 

برای درخواست طلاق از طرف زن به چه مدارکی نیاز داریم؟

از انجا که طلاق از طرف زن یک روال اداری و قضایی به حساب می آید؛ بنابراین برای انجام امور مربوطه باید مدارک مورد نیاز را به همراه داشته باشید. این مدارک عبارت اند از:
• شناسنامه و کارت ملی زوجه
• سند ازدواج
• گواهی عدم بارداری خانم

 

وکیل طلاق از طرف زن

 

نحوه طلاق از طرف زن در دوران عقد

شاید برایتان جالبه باشد که بدانید طلاق در دوران عقد نیز رایج است. اگر در دوران عقد رابطه زناشویی بین زوجین صورت گرفته باشد کل مهریه و اگر رابطه بین آن ها صورت نگرفته باشد نصف مهریه به زوجه تعلق می گیرد. بجز این مسئله، تفاوت دیگری در طلاق در دوران عقد و طلاق در دوران زناشویی وجود ندارد. دریافت مهریه دارای روال های قانونی پیچیده است از این رو شما میتوانید از کمک یک وکیل مهریه در این مسیر قانون استفاده کنید.

 

ایرانیان خارج از کشور و طلاق از طرف زن!

اگر زن خارج از کشور بوده و ازدواج آن ها نیز مطابق شرایط قانونی ایران ثبت شده باشد، برای ارائه درخواست طلاق باید از طریق دادگاه های ایران اقدام نمایند. حال از آنجا که زوجه در ایران سکونت ندارد، باید از طریق سامانه ثنا یا میخک به یک وکیل مهریه خبره وکالت دهد تا امور مربوطه را بدون حضور زوجه در دادگاه انجام دهد.

 

درخواست طلاق از طرف زن می‌تواند یک روند پیچیده باشد و نیازمند رعایت مراحل قانونی خاصیست. این مراحل شامل ثبت نام در سامانه تصمیم، شرکت در جلسات مشاوره، ثبت دادخواست طلاق، داوری پرونده و ثبت طلاق در محضر می‌شوند.

شما می‌توانید با بهترین وکیل در سهروردی، تماس بگیرید تا به شما در انجام مسائل حقوقی مربوط به طلاق کمک کنند. مشاوران حقوقی می‌توانند شما را در مورد مراحل طلاق و تشریفات قانونی راهنمایی کرده و به شما در تدوین دادخواست و مدارک مورد نیاز کمک کنند.

اگر نیاز به راهنمایی و توضیحات بیشتر در مورد چگونگی انجام این مراحل دارید، مشاوره حقوقی می‌تواند به شما کمک کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + پانزده =