مهاجرت کاری

چکیده مطلب : بسیاری از افراد، به‌ویژه جوانان، به دنبال اخذ اقامت کشورهای اروپایی، آمریکا و کانادا هستند. یکی از راه‌های پرطرفدار مهاجرت، اخذ ویزای کاری است که به متقاضیان واجد شرایط اجازه اقامت و کار قانونی در کشور مقصد را می‌دهد و می‌تواند به اقامت دائم منجر شود. هر کشور شرایط و انواع مختلفی از ویزای کاری دارد، اما برخی الزامات مشترک مانند سن، زبان، مدرک تحصیلی و سابقه کاری وجود دارد. گروه حقوقی رضا عبدالمحمد، با داشتن وکلای مجرب، می‌تواند در این مسیر به شما کمک کند تا با آگاهی کامل ویزای کاری مناسب را دریافت کنید.
مهاجرت کاری چیست
آنچه خواهید خواند :

با توجه به شرایط موجود در کشور این روز ها خیلی از افراد مخصوصا جوانان به دنبال گرفتن اقامت کشور های اروپایی و همینطور آمریکا و کانادا میباشند. برای مهاجرت به کشور های دیگر راه های مختلفی وجود دارد. اخذ ویزای کاری یا همان مهاجرت کاری یک از راه های این امر هست. حالا مهاجرت کاری به چه معنی و چرا خیلی از افراد ازاین راه برای مهاجرت اقدام می‌کنند؟

ویزای کاری چیست؟

یکی از شناخته شده ترین و پراستفاده ترین انواع ویزاهای مهاجرتی ویزای کاری است که به وسیله سفارت ها ویا کنسولگری های کشورها برای متقاضیان واجد شرایط صادر میشود . کسانی که این نوع ویزا را دریافت میکنند تمام مزایای کشور مقصد را دریافت کرده و بصورت قانونی میتوانند اقامت و کار در ان کشور داشته باشند . و پس از چند سال اقامت در آن کشور و پرداخت مالیات، می‌توانید برای اخذ اقامت دائم نیز درخواست دهید.

انواع ویزای کاری

هر کشور ممکن است با توجه به شرایط و سیاست های خاص خودش انواع مختلفی ویزای کار داشته باشد و نکته اصلی و پر اهمیت این است که ویزای کار امکان تبدیل به اقامت دائمی در ان کشور را دارد که شما می توانید مشاوره های دقیق تری را از طریق تماس با گروه حقوقی رضا عبدالمحمد دریافت کنید

مزایای مهاجرت کاری

شاید فکر کنید که مهاجرت کاری تاثیر چندانی در روند زندگی شما نگذارد و فقط در مکانی متفاوت و با زبانی دیگر به کار مشغول میشوید. ولی بلعکس مهاجرت کاری و اقامت در کشوری دیگر به طور کامل تمام برنامه و روند زندگی شما را تحت تاثیر و حتی مورد تغییر قرار میدهد. پیشنهاد می شود که اگر شما می خواهید برای مهاجرت کاری اقدام کنید در ابتدا تحقیق لازم در رابطه با هزینه ها و مهم تر از آن شرایط و قوانین کشور مورد نظر انجام دهید ، تا با آگاهی مناسب تصمیم خود را راجب مهاجرت کاری بگیرید .

گروه حقوقی رضا عبدالمحمد همراه شما در تمامی زمینه های مهاجرت کاری با بهترین وکیل مهاجرت همراه شما خواهد بود.

شرایط اخذ ویزای کاری

شرایط و قوانین هر کشور با کشور دیگر تفاوت هایی دارد اما یک سری از الزامات در دریافت ویزای کاری در همه جا یکسان است:

  • در اکثریت کشور ها به افراد با سن بین 20 تا 32 سال توجه بیشتری میشود و در الویت قرار میگیرند اما در این مورد استثناهایی هم دارد به طور مثال در کشور المان این عدد در مواقعی به 40 سال هم میرسد.
  • یکی شرایط لازم و مهم در مهاجرت به هر صورت یادگیری زبان ان کشور است که برای ان نمره ایلتس 6 تا 7 در نظر گرفته میشود.
  • در رابطه با مدرک تحصیلی مدرک کارشناسی حداقل مدرک تحصیلی برای مهاجرت کاری در نظر گرفته شده است اما به مانند موارد دیگر یک سری استثنا وجود دارد که با توجه به حرفه و شغل متقاضی است که ممکن است یک نیروی کارو کارگر متخصص باشد که در ان صورت مدرک مورد توجه قرار نمی گیرد.
  • در بیشتر کشور ها برای ویزای کار به سابقه کاریتان هم توجه میشود که گاهی به 3 و گاهی هم تا 8 سال سابقه کاری مرتبط با حرفه کاریتان نیاز دارید.
  • همچنین به تعدادی مدارک ثابت نیز نیاز است که عبارتند از پاسپورت ، مدارک شناسایی ، مدرک های مالی و تحصیلی ، توانایی هزینه های ویزا و سفر ، رزومه و… .
  • موارد دیگری هم هست که شامل نداشتن بیماری های خاص ویا واگیر دار و شرایط مناسب برای مهاجرت و امور زندگی در ان کشور و نداشتن سوء سابقه و…. مطمعنا یکی از اصلی ترین و مهم ترین عوامل پیشرفت هر کشوری توسعه در زمینه انسانی میباشد. در نتیجه تامین نیروی کاری متخصص و کارشناس به عنوان هدف راهبردی در صدور ویزای کار مورد نظر میباشد.
  • استخدام نیرو های کارشناس و حرفه با هزینه های کمتر
  • حرکت کردن روند مثبت توسعه اقتصادی و صنعت کشور
  • برظرف کردن نیاز نیروی انسانی برخی مشاغل
  • توسعه یافتن از نظر اجتماعی و فرهنگی از اساسی ترین مواردی که بهتر است پیش از مهاجرت کاری بررسی شود، قوانین و شرایط حاکم برای اخذ ویزای کاری می باشد. به صورت کلی شرایط گرفتن ویزای کاری می‌تواند به نسبت قوانین کشور مقصد متفاوت باشد؛ ولی برای مهاجرت کاری به اغلب کشورها شرایط تقریبا یکسانی وجود دارد.

روش‌های اخذ ویزای کاری

شما می‌توانید از روش‌های مختلفی برای اخذ ویزای کاری اقدام کنید. در واقع سه روش کلی وجود دارد که می‌توانید با استفاده از آن‌ها ویزای کاری کشور مورد نظر خود را بدست آورید:

  1. Skilled Worker
  2. Job Seeker
  3.  Job Offer

عموما و در بیشتر کشور ها افراد متقاضی قادر هستند تا با 3 روش جهت اخذ ویزا اقدام کنند . این 3 روش شامل اسکیل ورکر ، جاب سیکر و جاب افر می باشند.

اسکیل ورکر (skilled worker)

اسکیل ورکر یکی از پر تقاضا ترین و رایج ترین انواع روش های مهاجرت کاری میباشد . در روش اسکیل ورکر از یک سیستم امتیازبندی مورد استفاده قرار میگیرد که تحت نظر دولت و کارفرمایان میباشد . در روش اسکیل ورکر بخش های خالی هر شغل در شهر ها و استان های متفاوت کشور مقصد به همراه توضیحات ان شغل و مهارت های مورد نیاز ان مورد معرفی قرار میگیرد . پس از ان با بررسی متقاضا و مهارت های انها بر هر شغل مورد نظر فردی که بالاترین امتیاز را دریافت کند مورد پذیرش قرار میگیرد ، وافراد منتخب پس از این قادر به دریافت ویزای کاری ان کشور هستند . به دلیل انکه در این روش تمامی شرایط متقاضیان مورد بررسی قرار میگیرد در نتیجه هرچقدر که متقاضی شرایط مناسب و بهتری داشته باشد شانس بالاتری برای دریافت ویزا خواهد داشت.

جاب سیکر (job seeker)

یکی دیگر از روش های مهاجرت کاری روش جای سیکر میباشد که در ان نوعی از ویزای کاری به متقاضیان مهاجرت کاری اعطا میشود که به ان ویزای جاب سیکر میگویند . افراد با داشتن این ویزا قادر هستند تا 6 ماه در کشور مقصد اقامت داشته باشند ؛ اما در طول این مدت تمامی هزینه های اقمات و سفر بر عهده خود متقاضی خواهد بود . در این مدت 6 ماه فرد میبایست تا کار مدنظر خود را بیابد و در صورتی که کا پیدا کند با کارفرما خود قرارداد ببندد و در این صورت ویزای خود را به ویزای کاری تغییر دهد و اما در صورتی که موفق به یافتن کاری نشود ناچارا مجبور به برگشتن به کشور مبدا خود میباشد و قابل ذکر است که ویزای جاب سیکر تحت هیچ شرایطی قابلیت تمدید ندارد.

جاب آفر (job offer)

روش بعدی و مهمی که برای مهاجرت کاری به کشورها مورد استفاده قرار میگیرد روش جاب افر میباشد ، که این روش از مورد اطمینان ترین روش های مهاجرت کاری محسوب میشود . در این روش افراد متقاضی مهاجرت کاری رزومه ی خود را در اختیار کارفرما قرار میدهند و در شرایطی که رزومه متقاضی مورد تایید کارفرما قرار بگیرد در این شرایط میتواند برای دریافت ویزای کاری کشور مقصد اقدام کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + نه =