وکیل اداره کار

وکیل اداره کار کیست؟

در این صفحه ما قصد داریم تا به مسائل و مشکلاتی که ممکن است بین کارگران و کارفرمایان به وجود آید بپردازیم ، در محیط کاری گاهی اوقات مشاهده میشود که میان کارگران که از اقشار بسیار محترم جامعه هستند و کارفرمایان مشکلاتی به وجود می آید که ناشی از ناآگاهی در مسائل مربوط به حقوق کارفرمایان و کارگاران در زمینه کاری است . هدف معرفی بهترین و مجرب ترین مشاوران حقوقی در این زمینه است تا با کمک به افراد بتوان از پایمال شدن حقوقشان جلوگیری کنیم ، در اکثر اوقات کارگران به دلیل بی اطلاعی از حقوق خود و از روی ترس کاذب برای گرفتن حقوق خود تلاشی نمیکنند اما در صورت داشتن مشاور و وکیل کار مناسب میتوان به حق خود رسید.
گروه حقوقی رضا عبدالمحمد همراه شما در تمامی ضمینه ها و دعاوی وکیل اداره کار خواهد بود.
قطعا وکیلی که در ضمینه اداره کار فعالیت دارد یک وکیل حقوقی خوب است این نکته ای بود که باید به همگان اعلام وشد کار وکیل اداره کار در این زمینه این است که با بررسی عادلانه دو طرف حقوقی هر دو را از راه صلح به حقشان برساند و همچنین از بروز مشکلات بزرگتری جلوگیری کند .

وظیفه وکیل اداره کار چیست؟

وکیل اداره کار فردی است که باتوجه با فعالیت و شناخت کاملی که به مسائل مربوط به حقوق کارگران و کارفرمایان دارد میتواند به طرفین در راستای توافق و یا احقاق حق خودشان کمک کند . او با آشنایی به ابعاد مختلف قوانین کار (قوانین بیمه تامین اجتماعی ، بخشنامه اداره کار ، آیین نامه های قوانین کار) به شما جهت اشنایی با حقوقتان در این زمینه مشاوره میدهد .
وکیل کار با آگاهی نسبت به حقوق جاری بین کارگر و کارفرما که شامل :
پرداخت حقوق
انواع سنوات و پاداش هاحق بیمه
مفاد قرارداد بین کارگر و کارفرما
ابتدا برای صلح و توافق طرفین اقدام میکند و در صورت پایمال شدن حق انها با طرح شکایت و دادخواست میکند .

کارفرما به چه کسی گفته میشود ؟

در تعریف کارفرما اینگونه امده که به فردی حقیقی و یا حقوقی که در ازای انجام کاری طبق قرارداد با کارگرانبه انها حق الزحمه پرداخت میکند و مسئولیت رسیدگی به درخواست ها و وظایف کارگران را عهده دار است .کارگر به چه کسی گفته میشود کارگر کسی است کهموظف میشود تا با دریافت حق الزحمه طبق خواسته کارفارما کاری را انجام دهد .
وکیل اداره کار

پرتکرارترین اختلافات کارفرمایان و کارگران در اداره کار چه مسائلی است؟

همانطور که گفته شد اختلافات میان کارگران و کارفرمایان یا به صورت توافقی حل خواهد شد ویا با مراجعه به اداره کار و شکایت به حق خود میرسند که در روش دوم وجود یک وکیل اداره کار به دلیل آشنایی با قوانین کمک رسان است. پرداخت نکردن و یا مشکل در پرداختی ها ، تشکیل ندادن قرارداد میان کارگر و کارفرما و یا ارائه ندادن نسخه ای از قرارداد طرفین به کارگر از جمله موارد ایجاد اختلافات است .در مسئله ندادن نسخه قرارداد به کارگر از انجا که در صورت برروز هر گونه مشکل ابتدا نیاز به اثبات رابطه کارگر و کارفرمایی است لذا به وجود این نکته باید توجه داست . این اختلافات عموما در 2 گروه دسته بندی میشوند که عبارتند از: اختلافات و مشکلات انفرادی یا جمعی اختلافات و مشکلات حقوقیمراحل رسیدگی به اختلافات اداره کار در اولین قدم فرد شاکی با مراجعه به شعبه تشخیص و تنظیم دادخواست از انجا وقت رسیدگی دریافت میکند که برای کارگر و کارفرما ارسال میشود و در زمان تایین شده با مراجعه به شعبه تشخیص به اختلافات انها رسیدگی میشود . مرحله بعد پس از صدور رای توسط شعبه تشخیص پرونده به شعبه حل اختلاف ارسال میشود که در انجا کارفرما یا کارگر میتوانند بر روی رای صادره از سمت شعبه تشخیص ظرف مدت 15 روز اعتراض بزنند که ثبت این اعتراض نیازمند آشنایی با قوانین است که بهتر است از یک وکیل اداره کار مجرب کمک بگیرید .

داشتن وکیل اداره کار چه سودی دارد؟

نکات مثبت داشتن وکیل کارجلوگیری از اختلافات بیشتر و تلاش برای حل اختلافات نیاز به حضور خود کارگر یا کارفرما در دادگاه نیست تنظیم قرارداد توسط وکیل به شکل صحیح و طبق قانون پیگیری حقوق کارگر و کارفرما و پایمال نشدن حقوقشان تشریح درست و دقیق ابعاد قرارداد اگاه سازی افراد از حقوقشان

شعب رسیدگی کننده در اداره کار

• شعب تشخیصشعب تشخیص ابتدایی ترین مرحله رسیدگی به اختلافات کارگران و کارفرمایان محسوب میشود . در این مرحله احتیاج به تقدیم دادخواست دارید و بعد از آن موعد رسیدگی معلوم می گردد و بعد زمان مزبور به کارگر و کارفرما ابلاغ خواهد شد . کارگر و کارفرما در موعد تعیین شدهو در شعبه مزبور حضور پیدا میکنند تا به اختلاف آن ها رسیدگیبشود.
• شعب هیات حل اختلاف

شعب هیات حل اختلاف مرجع تجدیدنظر در شعب اداره کار هستند .بعد از اینکه رای مرجع شعب تشخیص صادر بشود ، در صورتی که نسبت به رای شعب تشخیص اعتراضی وارد شود متقاضی قادر است در این مرجع به رای صادره از شعب تشخیص اعتراض کند . بعد از صدور رای در شعب تشخیص ، فرد معترض 15 روز مهلت خواهد داشت تادادخواست اعتراض خودش را به هیات حل اختلاف ارجاع دهد.
شناسایی هر یک از این شعب و اینکه هر کدام چگونه عمل خواهند کرد و روش ارائه مدارک و چگونگی دفاع در هر کدام از این شعب امری میباشد که هر فردی با آن ها آشنایی نخواهد داشت ، و اینجاست که صلاح است از یک وکیل اداره کار مجرب و با دانش کمک و مشاوره بگیرید.
گروه حقوقی رضا عبدالمحمد با در اختیار داشتن وکیل اداره کار متخصص و با دانش اماده ارائه خدمات و مشاوره به شما عزیزان میباشد .
نکته قابل تامل این میباشد که فن بیان پرقدرت وکیل اداره کار را به هیچ وجه نمیشود در پیشروی هرچه بهتر جلسه های رسیدگی کننده در اداره کار ، چشم پوشی کرد ، بسیار مشاهده شده است که با بیان سنجیده نشده هر سخنی در جلسات رسیدگی کننده در اداره کار، به دلایلی همانند خشم و ناراحتی و بعضی اوقات بیان سخنان نامستند که سبب اقامه دعاوی همانند تهمت و افترا خواهد شد ، عواقب غیر مترقبه ای را برای کارگران و کارفرمایان ایجاد خواهد کرد ، که ممکن است جبران آن سخنان غیر مقدور یا با دشواری بسیاری همراه خواهد شد . در همین جهت بهتر میباشد که در جلسات دفاع در شعب اداره کار از وکیل اداره کار مجرب استفاده کنید زیرا که وی با فن بیانقوی خودش و همچنین به کار بردن صحیحقوانین و مستندات به اسانی قادر است حق موکلرا طلب کند و احتمال درگیری میان کارگران و کارفرمایان را تا حد زیادی کم خواهد کرد .
وکیل اداره کار

وکیل دعاوی اداره کار

بررسی مـوارد مربوط به کار و کارگر و رابطه کارگر و صاحب کار ، از جمله مـوارد با اهمیتی میباشد که ضرورت آن امروزه بیشتر از هر وقـت دیگری احساس خواهد شد . این احساس نیاز با دقت به صنعتی شدن جوامع و دسترسی انها به پیشرفت های اقتصادی در سایه افزوده شدن حجم کارهای تولیدی و همینطور افزایش جمعیت و قوای کار ، در سـال های اخیر افزایش یافته است . معلوم میباشد که با افزونی این تعاملات ، برخوردها و اختلافاتی هم در محیط های کاری شکل خواهد گرفت . کارگر از لحاظ قانون کار فردی میباشد که به هر عنوان در مقابل دریافت حقوق و سایـر ویژگی ها به تقاضـای صاحبکار کار خواهد کرد . همه اشخاصـی که شامل این تعریف میشوند ، از نظـر قانون ، کارگر محسوب خواهند شد و تفاوتی میـان نگهبان یک کارگاه و مدیر فنی آن نیست . صاحبکار هم فردی میباشد که کارگر به تقاضـای و به اعتبار وی در مقابل دریافت حقوق و سایر ویژگی ها کار خواهد کرد . مدیران و مسئولانی که عهده دار اداره کارگاه هستند ، نماینده صاحبکار محسوب میشوند .
مطالب مرتبط با وکیل اداره کار