وکیل مالیاتی

چکیده مطلب : در قوانین مالیاتی ایران، یافتن راهی برای مدیریت مالیات و اجتناب از مشکلات حقوقی چالش برانگیز است. رضا عبدالمحمد، با سال‌ها تجربه و تخصص در زمینه حقوق مالیاتی، راهنمای شما در این مسیر خواهد بود. از مشاوره در مورد مالیات بر درآمد، مالیات بر ارزش افزوده، مالیات بر ارث و مالیات بر املاک تا انجام پرونده‌های مالیاتی و حل اختلافات با سازمان مالیاتی، رضا عبدالمحمد با تسلط کامل به قوانین و قوانین مربوطه به شما کمک خواهد کرد. برای اطلاع بیشتر از خدمات و مشاوره های رضا عبدالمحمد به سایت او مراجعه کنید.
وکیل مالیاتی
آنچه درباره وکیل مالیاتی خواهید خواند (کلیک کنید) :

قبل از شروع مقاله وکیل مالیاتی باید تعارف زیر را بدانیم.

 

تعریف کلی مالیات

ابتدا یه تعریف ساده از مالیات خدمت شما عزیزان کنیم تا درک بهتری از مفاهیمی که در ادامه با آن ها آشنا می شوید داشته باشید.
مالیات در واقع یک درآمد از طرف مردم برای دولت است. مالیات یک پرداختی برای دولت است که برگشت آن به مردم درحقیقت لازم نیست. در تعریف دیگری از مالیات،درآمدی برای تقریبا تمام دولت های دنیا می باشند. دولت هرکشور با دریافت مالیات توانایی فراهم کردن یکسری خدمات و رفاهیات بیشتر را پیدا می کند. مردم هر کشور برای برخورداری از خدمات اجتماعی موظف به پرداخت مالیات می باشند در صورت ممانعت از آن مجازات و ممکن است شامل برخی قوانین کیفری شوند. مالیات هر فرد به نسبت درآمد خود و یکسری بند ها مطابق قوانین آن کشور مشخص می شود.

 

دسته بندی مالیات در ایران و تعریف آن ها

در ایران مالیات به دو دسته تقسیم می شود:

  • مالیات مستقیم
  • مالیات غیر مستقیم

مالیات مستقیم چیست؟

یک پرداخت بدون واسطه فرد به دولت است. به طور مثال دولت از درآمد کارمندانش به صورت مستقیم مالیات دریافت می کند و یا حتی کسانی که در کشور حضور ندارند اما از داخل کشور درآمدی کسب می کنند موظف به پرداخت مالیات هستند. در کل تمام کسانی که در ایران زندگی می کنند باید مالیات خود را پرداخت نمایند.

مالیات غیرمستقیم چیست؟

مالیاتی است که از طرف مردم دریافت می شود اما از طریق یک واسطه. برای مثال شما یک کالا خریداری می نمایید، شاید تا به حال اسم مالیات بر ارزش افزوده به گوشتان خورده باشد که در واقع همان مالیات غیر مستقیم است و شما بابت خرید آن محصول به دولت پرداخت می کنید. به این صورت شما با رفتن به فروشگاه و خرید دوباره موظف به پرداخت مالیات خواهید بود.

گروه حقوقی رضا عبدالمحمد با مجرب ترین وکلای مالیاتی تا موفقیت در پرونده هایتان همراه شما خواهد بود.

 

مالیات مشاغل

اظهارنامه مالیاتی

مالیات بر حقوق

مالیات بر ارث

مالیات بر املاک

جرایم مالیاتی

مالیات نقل و  انتقال

مالیات بر ارزش افزوده

 

وکیل مالیاتی کیست؟

وکیل مالیاتی فردی تحصیل کرده در رشته های حقوق و مالیاتی و همچنین کارآموز در این زمینه ها است که به جزییات و قانون های مالیاتی آشنایی و اشراف کامل دارد. ایشان با شناخت آیین نامه ها و بخشنامه های مالیاتی و همچنین تسلط بر مسائل حقوق مالیاتی شرکت ها می تواند به افراد حقیقی و حقوقی در زمینه پرداخت مالیات و کسری در پرداخت مالیات کمک نماید.

 

وکیل مالیاتی درجه یک چه مشخصه هایی دارد؟

از مشخصه های یک وکیل مالیات درجه یک این است که تعداد زیادی از شرکت ها، موسسات و اشخاص در سطح شهر و کشور هستند که در زمینه مشاوره مالی و مالیاتی در قالب وکلای مالیاتی مشغول به کار هستند. اما نکته قابل اهمیت این است که ویژگی یک وکیل مالیاتی خوب چگونه باید باشد؟ و همچنین چه مشاوره هایی می توان از وکیل مالیاتی دریافت نمود؟ می تواند برای ما کارآمد باشد و در انتخاب وکیل پایه یک دادگستری متخصص در امور مالیاتی باید چه نکاتی را زیر نظر داشت؟ دخالت ندادن مسائل مالی در مشاوره ای که وکیل ترتیب می دهد اولین نکته مهمی است که باید توجه داشت و بدون در نظر گرفتن جنبه مالی کلیه

ابعاد، از همه لحاظ پرونده مشتری خود را مورد بررسی قرار دهد. به نتیجه رساندن عملیات مالیاتی با حداقل هزینه و ارائه مفید ترین پیشنهاد ها به شرکت مربوطه یکی از مهمترین فاکتور های یک وکیل مالیاتی درجه یک می باشد.

یکی دیگر از ویژگی های وکیل مالیاتی خوب در کنار صداقت خود، باید شرایطی برای مشتری به وجود آورد که در تصمیم گیری وکیل مالیاتی آزادانه اظهار نظر کند وقبل از عقد قرارداد پیشنهاد ها و برنامه خود را به مشتری ارائه نماید و در نهایت درصورت رضایت مشتری عقد قرارداد صورت گیرد. توجه نداشتن و تاثیر ندادن مسائل مالی پروژه در سطح کیفی مشاوره یکی از مهمترین نشانه های داشتن رفتار حرفه ای در وکیل مالیاتی است که به هیچ وجه نباید در کار او تفاوتی ایجاد کند.

اینکه وکیل مالیاتی خوب و با تجربه از ارتباط مناسبی با اداره های دارایی برخوردار است شکی وجود ندارد اما گفته هایی مانند این که امکان نفوذ به هیئت های مالیاتی وجود دارد و یا ارائه تضمین برای انجام پرونده، کار اشتباهی بوده و وکیل نباید این اجازه را به خود بدهد زیرا این مسئله به دور از اخلاق حرفه ای می باشدو

 

چه مواردی در حیطه وظایف یک وکیل مالیاتی مجرب می باشند؟

اشخاص حقیقی عمده ترین مودیان مالیاتی (کسی که مالیات خود را پرداخت می کند) را تشکیل می دهند و معمولا بیشترین مشکلات مالیاتی هم برای این افراد از مودیان مالیاتی بوجود می آید. برخی از مودیان حقیقی مطابق با معیار و تعریف ماده ۱ قانون تجارت، تاجر محسوب شده که طبق ماده ۶ قانون تجارت مکلف به پلمپ دفتر های قانونی هستند اما به جزء این گروه از اشخاص که تاجر محسوب می شوند، بقیه مودیان مالیاتی حقیقی، وظیفه به پلمپ دفاتر قانونی ندارند.

مودیان حقیقی بر عکس مودیان حقوقی، لزومی به اخذ کد اقتصادی ندارند اما علاوه بر الزام به ثبت نام گواهی ارزش افزوده (مالیات غیرمستقیم) و تمدید کردن آن در بازه های زمانی شش ماهه و یا یک ساله، لازم به کامل کردن اظهارنامه مالیاتی عملکرد سال مالی و ارسال آن در مدت بازه زمانی ابتدای فروردین تا حداکثر پایان خرداد سال بعد می باشند.

 

مهمترین وظایف یک وکیل دعاوی مالیاتی عبارت اند از :

  1. وکالت در دعاوی مالیات بر ارزش افزوده از وظایف یک وکیل مالیاتی می باشد.
  2. مشاور مالیاتی و وکیل مالیاتی قادر هستند تا بر موضوعات مختلف مالیاتی همانند مالیات بر نقل و انتقال و مالیات بر حقوق و … مشاوره های حقوقی ارائه نمایند.
  3. یک وکیل مالیاتی توانایی اعتراض بر برگ تشخیص مالیاتی را دارد.
  4. تهیه و تنظیم اظهارنامه های مالیاتی از وظایف وکلا و مشاوران مالیاتی است.
  5. وکیل مالیاتی می تواند با استفاده از تجربه و توانایی هایی که در این زمینه دارد با تنظیم لوایح مناسب و اعتراض بر مالیات و همچنین دفاعیات مناسب در هیئت های حل اختلاف مالیاتی را انجام دهد.
  6. وکیل مالیاتی با استفاده از دانش و تجربیات خودش قادر است تا در زمان های مناسبی به تصمیمات اتخاذ شده توسط هیئت های بدوی و تجدیدنظر در دعاوی مربوطه اعتراض کند.
  7. با استفاده از وکیل مالیاتی مجرب می توانید در زمان و هزینه های احتمالی صرفه جویی کنید.
  8. وکیل مالیاتی تمامی اقدامات لازم را در رابطه با تهیه و تنظیم اظهارنامه های مالیاتی انجام خواهد داد و از آن ها در مراجع مربوطه دفاع خواهد کرد.
  9. وکیل مالیاتی با استفاده از دانش خود و بررسی دقیق صورت های مالی مربوط به شرکت ها پرداخت مالیات ها را به کمترین میزان ممکن خواهد رساند.
  10. با دریافت مشاوره های مناسب و به موقع قادر هستید تا از بخشودگی های مالیاتی نفع برید. از قدیم گفتند که کار را به کاردان بسپارید و این کار عقلانی است همچنین این کار باعث کاهش هزینه ها نیز می شود شاید بگویید که حق الوکاله وکیل مالیاتی چه می شود؟ درست است که شما باید هزینه ای پرداخت کنید اما در قبال این که شما در زمان و وقت خود صرفه جویی می کنید ارزش دارد همچنین دیگر به دنبال کار های حقوقی و اداری، اداره مالیات نخواهید رفت.
  11. قطعا مطمعن خواهید بود که یک وکیل مالیاتی خوب کار شما را بدون عیب و نقص انجام خواهد داد. همچنین امور مالیاتی از گذشته تا به امروز دستخوش تغییرات بسیار بوده است و ممکن است این قوانین به طور هر سال تغییر کند و قوانین تازه ای اعمال شود همچنین طبق قوانین جدید تمامی کسب و کار ها، شرکت ها، دفتر ها و استارت آپ ها موظف به پرداخت مالیات هستند پس چه بهتر که یک فرد متخصص در این زمینه از صفر کار و امور مالیاتی مربوط را انجام دهد.
  12. در آخر تمامی کسب و کار ها می خواهند که حق آنها ضایع نشود و مالیات را به اندازه واریز کنند. وکیل پرونده های مالیاتی با تسلطی که بر قوانین، آیین نامه ها و بخشنامه های مالیاتی دارد، می تواند موجب کاهش پرداختی های مالیاتی شود.

 

اکثر دارندگان کسب و کار ها در تهران افرادی هستند که به دنبال بهترین وکیل مالیاتی در تهران هستند و همچنین عموما افراد و مدیرانی که با مشکلات مالیاتی روبرو شده اند و یا دارای جریمه های سنگین مالیاتی هستند در جست و جوی بهترین وکیل مالیاتی در تهران هستند تا تمامی امور مربوطه را به وی واگذار کنند و به راحتی به دنبال امور و فعالیت ها باشند.
در نظر داشته باشید که برای یافتن عنوان بهترین وکیل مالیاتی تهران میبایست ابتدا وکیلی با وجدان کاری بالا در این زمینه یافت و پس از آن دانش حقوقی که در این زمینه دارد و تجربیات کاری که کسب کرده است. از دیگر ویژگی های یک وکیل مجرب انظباط و دقت بالا در انجام امور و همچنین داشتن قدرت تحلیل مسائل مختلف می باشد که در صورت وجود اینها یک وکیل را می توان با عنوان بهترین وکیل مالیاتی یاد کرد.

گروه حقوقی رضا عبدالمحمد با دراختیار داشتن وکیل حقوقی مجرب در این زمینه مفتخر است تا با ارائه مشاوره حقوقی مالیاتی به صورت تخصصی شما را در رونده پرونده هایتان تا نتیجه مطلوب همراهی کند.

 

در انتخاب وکیل مالیاتی مجرب و خبره چه نکاتی را باید زیر نظر داشت؟

دخالت ندادن مسائل مالی در مشاوره ای که وکیل ترتیب می دهد اولین نکته مهمی است که باید توجه داشت و بدون در نظر گرفتن جنبه مالی کلیه ابعاد، از همه لحاظ پرونده مشتری خود را مورد بررسی قرار دهد.

بیشتر بخوانید : دخالت در مشاغل دولتی بدون داشتن سمت

به نتیجه رساندن عملیات مالیاتی با حداقل هزینه و ارائه مفید ترین پیشنهاد ها یه شرکت مربوطه یکی از مهمترین فاکتور های یک وکیل مالیاتی درجه یک می باشد.
یکی از دیگر ویژگی های وکیل مالیاتی خوب در کنار صداقت خود، باید شرایطی برای مشتری به وجود آورد که در تصمیم گیری وکیل مالیاتی آزادانه اظهار نظر کند و قبل از عقد قرارداد پیشنهاد ها و برنامه خود را به مشتری ارائه نماید و درصورت رضایت مشتری عقد قرارداد صورت گیرد.
توجه نداشتن و تاثیر ندادن مسائل مالی پروژه در سطح کیفی مشاوره یکی از مهمترین نشانه های داشتن رفتار حرفه ای در وکیل مالیاتی می باشد که یه هیچ نباید در کار او تفاوتی ایجاد کند. اینکه وکیل مالیاتی خوب و با تجربه از ارتباط مناسبی با اداره های دارایی دارد شکی وجود ندارد اما گفته هایی مثل این که امکان نفوذ به هیئت های مالیاتی وجود دارد و یا ارائه تضمین برای انجام پرونده، کار اشتباهی است که وکیل نباید این اجازه را به خود دهد زیرا به دور از اخلاق حرفه ای می باشد.
احتمال برنده شدن در مشاوره مالیاتی توسط وکیل بصورت واقع بینانه باید اعلام شود و چنانچه پرونده از لحاظ قانونی وجاهتی ندارد وکیل موظف است با صرف کمترین هزینه پرونده را برای مودی به موفقیت برساند.

 

آیا مشاور مالیاتی همان وکیل مالیاتی است؟

این امر درست است که مشاور مالیاتی یا وکیل مالیاتی از نگاه قوانین هردو در مقام وکالت نمی باشند. اما باید به این نکته حتما توجه داشت که وقتی این افراد می خواهند توسط شرکت مورد نظر مامور بررسی و دفاع مالیاتی و یا اظهارنامه مالیاتی در مراجع مربوطه رسیدگی کند، از طرف شرکت به این اشخاص وکالت داده می شود.

حسابدار فردی است که مکلف به ثبت، محاسبه و تهیه صورت های مالی و فعالیت های یک شرکت است. حسابدار مسئول درست کردن هزینه ها و سایر مسائل مالی شرکت نمی باشد، اما وکیل مالیاتی شرکت مسئولیت تضمین سلامت صورت ها و حساب های مالی شرکت را بر عهده دارد.

وکیل مالیاتی باید در زمان های حیاتی، مشاوره های درست به شرکت دهد تا شرکت را از محکوم شدن به فرار مالیاتی در امان نگه دارد و جرایم مالیاتی نجات داده و در عین پرداخت به موقع مالیات، کم ترین میزان را با استفاده از معافیت ها و آیین نامه و بخشنامه ها برای شرکت محاسبه کند. بنابراین وظایف وکیل و مشاور مالیاتی خیلی بیشتر و حساس تر یک حساب دار می باشد.

 

آیا به وکیل مالیاتی، مشاور مالیاتی هم گفته می شود؟ چرا؟

مشاوران مالیاتی از لحاظ حقوقی درجه وکالت ندارند اما در روند پرونده های مالیاتی با دریافت وکالت نامه از طرف اشخاص موظف به رسیدگی و همچنین دفاع از اظهارنامه مالیاتی اشخاص در مراجع مربوط به اختلافات مالیاتی خواهند بود. در طرف دیگر وکیل مالیاتی با اشراف و تسلط بر قوانین و مقررات و همینطور آیین نامه ها و بخشنامه های مالیاتی و دانش بر استانداردهای مالی معین شده از طرف سازمان حسابرسی به دفاع از اظهارنامه مالیاتی اشخاص خواهد پرداخت؛ در انتها با نظر به فعالیت ها و کارهای انجام شده از سوی مشاور مالیاتی در روند دادرسی مالیاتی و حقوقی به وی وکیل مالیاتی هم گفته می شود.

حسابدار فردی است که مکلف به ثبت، محاسبه و تهیه صورت های مالی و فعالیت های یک شرکت است. حسابدار مسئول درست کردن هزینه ها و سایر مسائل مالی شرکت نمی باشد، اما وکیل مالیاتی شرکت مسئولیت تضمین سلامت صورت ها و حساب های مالی شرکت را بر عهده دارد. وکیل مالیاتی باید در زمان های حیاتی، مشاوره های درست به شرکت دهد تا شرکت را از محکوم شدن به فرار مالیاتی در امان نگه دارد و جرایم مالیاتی نجات داده و در عین پرداخت به موقع مالیات، کم ترین میزان را با استفاده از معافیت ها و آیین نامه و بخشنامه ها برای شرکت محاسبه کند. بنابراین وظایف وکیل و مشاور مالیاتی خیلی بیشتر و حساس تر یک حساب دار می باشد. با تخصصی شدن علم حسابداری و مالیاتی وظایف وکلای مالیاتی هم مجزا گردیده است و وکلای مالیاتی همانند وکلای حقوقی در مسائل مختلف شرکت ها بصورت تفکیک شده خدمات ارائه می نمایند.

 

وکیل مالیاتی عملکرد کیست و چه وظایفی بر عهده دارد؟

یک وکیل مالیاتی عملکرد متخصص در امور بهای تمام شده و موارد اظهارنامه سالیانه است و از لحاظ تئوری دارای تسلط زیادی به قانون مالیات های مستقیم دارد که در موضوع وکلات مالیاتی مهم ترین وکیل عنوان می شود.


وکیل مالیاتی لایحه کیست و چه وظایفی بر عهده دارد؟

وکیل لایحه همانطور که از نامش مشهود است متخصص در خصوص لایحه نویسی و مکاتبات می باشد که تخصص این افراد هم از اهمیت بالایی برخوردار می باشد، در حالی که خیلی از مدیران نقش چنین وکلایی را کم اهمیت تلقی می نمایند اما باید خدمتتان عرض کنیم در برخی موارد که کار دفاع مالیاتی شرکت به شورای عالی مالیاتی یا هیئت 251 مکرر و دیوان عدالت اداری ارجاع داده می شود نقش آنها بسیار با اهمیت می باشد. هزینه وکیل مالیاتی به چه صورت تعیین می شود؟

 

هزینه یک وکیل مالیاتی خوب به نسبت سختی پرونده و کیفیت کار وکیل تغییر می کند و برای اطلاع از هزینه وکیل مالیاتی می توان یک جلسه که به صورت رایگان می باشد شرکت کرد.

12 پاسخ

  1. از اینستا دیدن مطلبتونو در مورد وکیل مالیاتی
    سوال من اینه که مالیات از اول شروع کار گرفته میشه یا باید به درامد خاصی رسید؟؟

    1. با سلام دوست عزیز ، خیر برای بعضی از اصناف از ابتدا لازم نیست مالیات پرداخت کنید.

  2. با سلام اقای عبدالمحمد ممنون از مطالب خوبتون ایا برای کسب و کار های نوپا نیز مالیات تعلق میگیرد؟

    1. با سلام بله بعضی از صنف ها مالیات تعلق میگیرد پیشنهاد ما به شما این است که قبل از ثبت شرکت با ما تماس بگیرید

  3. با سلام ایا حسابداران همون کار وکیل مالیاتی را انجام نمیدهند؟

  4. مالیات بر ارزش افزوده برای بنگاه مشاور املاک امده است در صورتی که اینجانب مغازه رو بسته بودم ایا امکان اعتراض به مالیات بر ارزش افزوده در هیات حل اختلاف مالیاتی وجود دارد؟

    1. با سلام امکان اعتراض به مالیات بر ارزش افزوده در هیات حل اختلاف مالیاتی وجود دارد با ما تماس بگیرید تا در این ضمینه شمارا راهنمایی کنیم

  5. ما برای شرکت با مسئولیت محدود یه دفتر اجاره کردیم الان مالیات میگه هم برای شرکت باید مالیات بدید و هم برای اجاره دفتر مالیات بدید
    ایا صحیح هست و میتونیم ندیم

    1. با سلام امکان اینکه مالیات ندید وجود دارد به هر حال برای اطلاعات بیشتر لطفا با ما تماس بگیرید

  6. یه ملکی رو از شخصی خریدم رفتیم دفترخانه به اینجانب منتقل کند اما دفترخانه گفت نمیتونیم مفاصاحساب مالیاتی صادر کنیم چون فروشنده بدهی مالیاتی دارد .نزدیک چند میلیارد بدهی مالیاتی دارد حالا چیکار کنیم برای نقل و انتقال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 1 =