وکیل تجارت بین الملل
وکیل تجارت بین الملل کیست و چه کار هایی انجام میدهد؟
قبل از شروع مقاله وکیل تجارت بین الملل باید گفت که وکیل تجارت بین الملل کیست و چه کار هایی انجام میدهد ؟درچه دعاویی میتواند کمک کند و ضمینه های کمک را نیز برای شما مشخص کنیم .با ما همراه باشیدامروزه با گسترش روابط بین کشور ها و نیاز هر چه بیشتر به مواد اوليه برای تولید بازرگانی و تجارت را افزایش داده استو حجم انبوهی از مبادلات تجاری در حوزه داخلی و بین المللی از جمله در زمینه حمل و نقل ،بیمه ، امور مالی و بانکیآگاهی از قوانین تخصصی مرتبط با این نهاد ها از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و تبعا نیاز به رسیدگی تخصصی دارد و همه افراد و وکلا نیز از این قوانین اطلاعاتی ندارند .
گروه حقوقی رضا عبدالمحمد
همراه شما در دعاویتجارت بین الملل خواهد بود
- قرارداد های بین المللی
- اینکوترمز (incoterms)
- روش های پرداخت بین المللی
- اعتبار اسنادی یاال سی-(lc)
- ضمانت نامه های بین المللی
- داوری تجاری بین المللی
- حمل و نقل بین المللی کابل
- بیمه بین المللی
- دعوای صادرات و واردات کالا
- تجارت الکترونیکی
- دعاوی سرمایه گذاری خارجی
- میانجی گری بین المللی
- حقوق مالکیت معنوی
- قرارداد فرانچایز
- قرارداد فاینانس
- تجارت متقابل
- قرارداد جوینت ونچر
- قرارداد کشتیرانی
- دعاوی گمرکی
- دعاوی نفت و گاز
- قرارداد لیسانس
- قرارداد توزیع بین المللی
- قرارداد خرید و فروش بین المللی کالا
- قرارداد کلید در دست
- قرارداد احداث بهره برداری و انتقال
- قرارداد بیمه بین المللی
- قرارداد ثبت برند
- قرارداد های نمایندگی
- دعاوی ترخیص کالا
تجارت بین الملل چیست؟
مهمترین دلیل یه وجود آمدن امری به نام تجارت بین الملل گستردگی منابع اولیه در کره زمین است . به طور مثال به دلیل شرایط جوی متفاوت نقاط کره زمین چین در تولیدات برنج در دنیا اول و صادر آن به کشور های دیگر در حال تجارت است که نقطه مقابل میشود به میوه های استوایی اشاره کرد که در آب و هوای چین قابل پرورش نیستن. خب این امر موجب یه وجود آمدن این نقطه مثبت برای هر کشوری میشود که با توجه به توانایی و شرایطی که دارد در تجارت بین املل به رقابت بپردازد و از آن به نفع خود بهره ببرد.حتی ما میبینیم که خیلی از کشور ها از نظر سیاسی باهم مداخله و دشمنی دارند اما در تجارت باهم همکاری متقابلی انجام میدهد که میشود این برداشت رو کرد تجارت بین املل همیشه یک فعالیت مهم در دنیا بوده و هست.
چگونگی قرارداد بین المللی
اکثر بند هایی که برای یه رسمیت شناخته شدن یک قرار داد در ایران وجود دارد در خصوص قرارد دارد های بین المللی هم قابل اجرا میباشد. به نقطه مشترک رسیدن طرفین معامله در رابطه با موضوع قرارداد، شفاف سازی تضمین های قرارداد و .. یه همان شکل که در تمای قرار داد های داخلی اجرای آن لازم است در قرارداد های بین المللی نیز ملزوم است.
تنظیم قراردادهای بین المللی
چگونگی قرارداد فروش کالا در سطح بین الملل
چون هر کشور قوانین و مقررات حقوقی مختص به خود را دارد و قرارداد بین المللی به بیشتر از یک کشور مربوط است توجه به نظام دیگر کشور ها از اهمیت بالایی برخوردار است ، به عنوان مثالتفاوت های زیاد در قوانین معاملات خارجی کشور ها وجود دارد که خب طبیعی است، پس لازم است هر کشور آگاهی لازم در رابطه با ضوابط و قوانین طرف قرار داد خود به دست آورد
ویژگی های تجارت بین الملل
ویژگی های مثبت تجارت بین الملل
تجارت بین الملل در دنیا ویژگی های مثبتی دارد که در ادامه به برخی آن ها میپردازیم:- متقابل بودن تجارت بین الملل این مزیت را به کشور ها میدهد که باتوجه به نیاز های خود کالا و یا محصولات بهتر و با درجه بالا تر را وارد کند بلکه با هزینه کمتری نسبت به تولید آن در داخل.
- هر کشوری میتواند با توجه به شرایط خاص جغرافیایی که در کره زمین دارد بر تولیدات محصول مخصوص خود متمرکز شود و از امتیازات معامله آن بهرهمند شود.
- حالا این تجارت موجب به وجود آمدن یک فضای رقابتی جذاب در بازار داخلی هر کشور برای بدست آوردن امتیاز آن کالا یا محصول خاص میشود تا در معاملات بین المللی از سود قابل توجه آن به سود خود استفاده کنند.
- تجارت بین الملل برای هر کشور یک بستر فوق العاده ای برای ایجاد اشتغال زایی میکند که نسبت به دیگر کشور های غیرتجاری یک قدم رو به جلو در پیشرفت اقتصاد تلقی میشود.
نکات منفی تجارت بین الملل
هر تجارتی اگر بدون نظارت و بدون رعایت قوانینی انجام شود مشخصا مضراتی را شامل میشود که :- تضعیف خودکفایی یک کشور در تولیدات
- پرداخت هزینه بیشتر نسبت به تجارت داخلی
- امنیت نداشتن راه های حمل و النقل محصولات
- وجود یکسری قوانین و خط مشی های گمرکی در کشور ها
- بعضی موتقع وجود داشتن تحریم ها برای انتقال ارز یا پرداخت
- کم بودن میزان آگاهی نسبت یه تجارت بین الملل
دعاوی تجارت بین المللی
در نتیجه دعاوی مربوط به تجارت بین الملل برای رسیدگی به دو دسته تقسیم میشوند ، رسیدگی در مراجع قضایی و رسیدگی در مراجع داوری.
رسیدگی در مراجع قضایی کشورها
به جهت وکالت در پرونده هایی که در مراجع قضایی کشورها مورد بررسی قرار می گیرد، همواره وکیل موظف به داشتن پروانه وکالت در همان کشور محل وقوع دادگاه می باشند.
رسیدگی در داوری تجاری بین المللی
علاوه بر اینگونه سازمانهایی که به داوری اختصاص دارند، حقوقدان ها ، مهندسان و …… نیز در صورت نیاز به صورت موردی به داوری تجارت بین المللی در حوزه تخصصی خود کمک می نمایند .